40 Kişinin Yaralandığı Kaza, Halkı Kızdırdı - Son Dakika
Güncel

40 Kişinin Yaralandığı Kaza, Halkı Kızdırdı

40 Kişinin Yaralandığı Kaza, Halkı Kızdırdı

Zonguldak'ta, 1 kişinin öldüğü, 40 kişinin de yaralandığı midibüs kazasının meydana geldiği yol, bölge halkı tarafından ulaşıma kapatıldı.

19.08.2013 18:15  Güncelleme: 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

eldenin yakınındaki Türkali Köyü'nde toplanan yaklaşık 250 kişi, Çaycuma İlçesi'ne bağlı Filyos Beldesi ile Zonguldak arasındaki tek şeritli dar yolda, daha önce çok sayıda ölümlü ve yaralanmalı kaza meydana geldiğini belirterek, yolun yapılmasını istedi. Midibüs kazasında yaralananların yakınlarının da aralarında bulunduğu halk, jandarmanın uyarılarına rağmen yolu ulaşıma açmadı. Bu sırada yolun her iki tarafında araç konvoyu oluştu.

Kalabalığın eylemi südürmesi üzerine gelen Zonguldak Vali Vekili Ahmet Mailoğlu, halkı ikna etmeye çalıştı. Vali Vekili Mailoğlu'nun çabalarıyla ikna olan halk, yolu ulaşıma açtı. Köydeki okulun bahçesinde toplanan kalabalık, Vali Vekili Mailoğlu'ndan yolun bir an önce yapılmasını ve kaldırılan yolcu treni seferlerinin yeniden başlatılmasını istedi.

Vali Vekili Mailoğlu da halkın yanında Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkililerini arayarak durumu anlattı. Vali Vekili Mailoğlu, telefonu kapattıktan sonra da yarın Karayolları yetkilileriyle yolda inceleme yapacaklarını söyledi. Vali Vekili Mailoğlu ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları yetkilileriyle görüştüğünü, tren seferlerinin yeniden başlatılması konusunu takip edeceğini söyledi.

Kalabalık, daha sonra dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 40 Kişinin Yaralandığı Kaza, Halkı Kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement