23 Nisan'da Erdemli'de Uçurtma Şenliği Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

23 Nisan'da Erdemli'de Uçurtma Şenliği Düzenlenecek

Mersin’in Erdemli İlçe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bu yıl ilk kez uçurtma şenliği düzenleyecek.

21.04.2015 15:13

Mersin'in Erdemli İlçe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bu yıl ilk kez uçurtma şenliği düzenleyecek.

23 Nisan ile ilgili açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çocukların bu ülkenin geleceği için çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, iyi bir nesil için çocukların iyi ve doğru bir şekilde bilinçlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Çocukların eğitimine vurgu yapan Tollu, "Eğer çocuklarımıza iyi bir gelecek hedefliyorsak, bu hedefe giden yol yine çocuklarımızdan geçiyor. Geleceğimiz için, ülkemiz için çocuklarımıza 23 Nisanları doğru anlatabilmeliyiz. Gelecek çocuklarımızın elindedir" dedi.

Bayramların çocukların mutluluklarının doruğa ulaştığı günler olduğunu söyleyen Tollu, "Belediye olarak ileri ki yıllarda devam edilmesiyle geleneksel hale dönüşecek olan uçurtma şenliğinin ilkini bu yıl yapacağız. Çocuklarımız özgürlüğün ve bahar havasının bayrama dönüştüğü bu günde, uçurtmalarını uçurarak gökyüzünün mavisiyle kucaklaşacaktır. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını gönülden kutluyor, güzel ülkemizin güzel geleceği için herkesi daha çok birlik ve beraberliğe davet ediyorum" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 23 Nisan'da Erdemli'de Uçurtma Şenliği Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement