Sivasspor Başkanı Otyakmaz'dan 23 Nisan Mesajı - Son Dakika
Spor

Sivasspor Başkanı Otyakmaz'dan 23 Nisan Mesajı

Sivasspor Başkanı Otyakmaz\'dan 23 Nisan Mesajı

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 94. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

23.04.2014 09:56  Güncelleme: 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 94. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Otyakmaz, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan'ı çocuklara armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve güvendiğini ortaya koyduğunu belirtti.

Türk milleti açısından 23 Nisan'ın çok önemli bir gün olduğunu vurgulayan Otyakmaz, 23 Nisan 1920'de Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığını hatırlatarak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İşgal girişimlerine başkaldıran Türk milleti, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yürüttüğü Kurtuluş Savaşı ile tarih önünde büyük bir sınav vermiş, haklılığını tüm dünyaya kanıtlamıştır. Bu vesileyle geleceğin Sivas'ını ve Türkiyesi'ni emanet edeceğimiz çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi bir kez daha şükranlarımla anıyorum." - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sivasspor Başkanı Otyakmaz'dan 23 Nisan Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement