23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

TBMM KİT Komisyonu Başkanı Kinay: "Millet iradesinin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı vesilesiyle Türk ve dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94. yılını, büyük bir coşkuyla kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz"

23.04.2014 10:10

TBMM Kamu İktisadi ve Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı Hasan Fehmi Kinay, "Millet iradesinin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı vesilesiyle Türk ve dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94. yılını, büyük bir coşkuyla kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kinay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

"Millet iradesinin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı vesilesiyle Türk ve dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94. yılını, büyük bir coşkuyla kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal, yarının büyükleri olan çocuklarımıza milli bir bayram hediye ederek, onlara ne kadar önem verdiğini göstermiştir. Bu vesileyle, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım." - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement