23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, koltuğunu bir süreliğine Kadri Suyabakan İlkokulu öğrencisi Esmanur Köşker'e devretti.

22.04.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, koltuğunu bir süreliğine Kadri Suyabakan İlkokulu öğrencisi Esmanur Köşker'e devretti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki programda konuk çocuklarla tek tek ilgilenerek sohbet eden Bozkurt, buradaki konuşmasında, yarın çocukların Ankara'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında devlet büyüklerinin koltuklarına oturacağını söyledi.

Dünyada çocuklara armağan edilen başka bir bayram bulunmadığını vurgulayan Bozkurt, "Atatürk gerçek bir lider. O anlamda çocuklara gerçek bir hediye vermiş" diye konuştu.

Okullarda son birkaç yıldır demokrasi eğitimi çerçevesinde "sınıf başkanları" ve "öğrenci başkanları" seçildiğini belirten Bozkurt, böylece demokrasi kültürünü yaşattıklarını anlattı.

Bozkurt'un koltuğuna oturan Esmanur Köşker de okulunun bağlı bulunduğu Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürünü telefonla arayarak, bir süre okullarla ilgili görüştü.

Konuk öğrenciler, daha sonra sırayla Bozkurt'un makamına oturarak 23 Nisan mesajlarını iletti. Bozkurt, öğrencilerin özellikle spor yapacak alanlar istemeleri üzerine, Ankara'da bundan sonra yapılacak tüm okulların kütüphanesi ve spor salonunun bulunacağını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement