23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Sivas'ın Şarkışla, Suşehri ve Doğanşar ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla törenler düzenlendi.

23.04.2015 13:34

Sivas'ın Şarkışla, Suşehri ve Doğanşar ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla törenler düzenlendi.

Şarkışla ilçesindeki tören, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen'in Gülsu Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başladı.

Daha sonra ilçedeki spor salonunda devam eden programda, Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ve Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Ramazan Ergel öğrenci ve vatandaşların bayramını kutladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Hürriyet İlkokulu Müdürü Necmettin Bozkurt, "Bu bayramlar birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, millet olarak tasada ve kıvançta bir olduğumuz günlerdir" dedi.

Gösterilerin ardından, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve mahalli sanatçı konseriyle program sona erdi.

Suşehri

Suşehri ilçesindeki tören ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Keleş'in Hükümet Konağı önündeki Atatürk Büstü'ne çelenk sunmasıyla başladı.

Daha sonra, Kemalpaşa İlkokulu bahçesinde düzenlenen törende konuşan öğretmen Dilek Özdemir, Atatürk'ün çocuklara büyük önem verdiğini belirterek, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bu bayramını çocuklarımıza armağan etmiştir. Çocuklarımız geleceğin gülü, geleceğe ışık tutan insanlarıdır" diye konuştu.

Şiirlerin okunduğu, öğrencilerin gösterilen sunduğu programda, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Programa Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, kamu kurum ve kuruluş yetkilileri ve öğrenci velileri katıldı.

Doğanşar

Doğanşar ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda yapılması planlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle Osman Coşar Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. İlçe protokolünün öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasının ardından Doğanşar Kaymakamı Hakan Kafkas ve Belediye Başkanı Necdet Oktay Karaman düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Program, gösterilerin ardından son buldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement