23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na Dogru - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na Dogru

Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu: ''Çocuklarımızı her konuda en iyi şekilde eğitmek gereken ilgiyi her ortamda göstermek bizlerin en önemli görevi olmaya devam edecektir''

19.04.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Çocuklarımızı her konuda en iyi şekilde eğitmek gereken ilgiyi her ortamda göstermek bizlerin en önemli görevi olmaya devam edecektir" dedi.

Kesimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Mustafa Kemal Atatürk'ün TBMM'nin açıldığı 23 Nisan 1920 gününü bayram olarak çocuklara armağan ettiğini  hatırlattı.

Çocukları en iyi şekilde yetiştirmenin en önemli görevleri olduğunu ifade eden Kesimoğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı, barış içinde yaşanabilecek bir dünyanın tohumlarının atıldığı ilk ve tek çocuk bayramıdır.  Bugün bizlere düşen görev, teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda geleceğin büyük bilim adamları, siyasetçileri, bürokratları ve her alanda örnek olacak meslekleri yapacak çocuklar yetiştirmektir. Çocuklarımızı her konuda en iyi şekilde eğitmek gereken ilgiyi her ortamda göstermek bizlerin en önemli görevi olmaya devam edecektir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olmasını diliyorum." - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na Dogru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement