Başkan Altayoğlu: Başarılı Bir Festival Gerçekleştirdik - Son Dakika
Yerel

Başkan Altayoğlu: Başarılı Bir Festival Gerçekleştirdik

Başkan Altayoğlu: Başarılı Bir Festival Gerçekleştirdik

Hayrabolu Belediye Başkanı Altayoğlu, festival komitesinin gayretli çalışmalarıyla etkinliklerle ilgili "24. Ayçiçeği Festivali'ne vatandaşların ilgisi büyüktü ve herkesin beğenisini kazanan etkinlikler düzenledik" dedi.

20.08.2014 17:57  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Festival kapsamında birçok etkinlik düzenlediklerini belirten Hayrabolu Belediye Başkanı Altayoğlu, "Festivalimiz programı içerisinde Bulgaristan ve Pınarhisar'dan gelen, halk oyunları ekipleri kaldıkları süre içerisinde güzel gösterileriyle hemşehrilerimizin büyük beğenilerini kazanarak, festivalimizi renklendirdiler. Festivalimizin açılışına katılan Edirne Belediyesi bandosu festivalimize ayrı bir renk kattılar" diye konuştu.

Altayoğlu, halka açık ücretsiz olarak festival alanında düzenlenen konserlerde sahne alan Yusuf Güney, Edip Akbayram ve Şevval Sam'ı yaklaşık 10 bin kişinin izlediğini bildirdi.

Festivalde, eğlencelerin yanı sıra bilgilendirme seminerlerinin de düzenlendiğini hatırlatan Altayoğlu, "Tekirdağ Arıcılar Birliği ile ortaklaşa düzenlediğimiz, Prof. Dr. Muhsin Doğaroğlu tarafından verilen arıcılık konulu panelimizde arıcılarımız daha bilinçli olarak arıcılık yapmasını sağlayacak teknikler konusunda bilgilendirildi" şeklinde konuştu.

Motokros yarışmalarının festivale renk kattığını ifade eden Altayoğlu şunları kaydetti:

"Hayrabolu göleti mevkisindeki Belediye Motokros parkuru 35 motokrosçu ailesine ev sahipliği yaptı. Gelecek yıl Hayrabolu'da en büyük dileğimiz Avrupa motokros şampiyonalarının düzenlenmesidir. 24. Ayçiçeği Festivali'ne vatandaşların ilgisi büyüktü ve herkesin beğenisini kazandığı etkinlikler düzenledik. Başarılı bir festival gerçekleştirdik."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Altayoğlu: Başarılı Bir Festival Gerçekleştirdik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement