24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Güncel

24 Kasım Öğretmenler Günü

Maltepe Askeri Lisesi öğrencileri, ortaokuldaki öğretmenlerini ziyaret ederek Öğretmenler Günü'nü kutladı.

24.11.2014 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe Askeri Lisesi öğrencileri, ortaokuldaki öğretmenlerini ziyaret ederek Öğretmenler Günü'nü kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Buca Ortaokulu'na gelen Maltepe Askeri Lisesi öğrencilerinden Yağız Yılmaz ve Erkut Mutlu, öğretmenleri Zeynep Öztürk Börek ve Özlem Et'i ziyaret etti.

Öğretmenlerine çiçek veren ve Öğretmenler Günü'nü kutlayan Yağız Yılmaz, okuldan 2012 yılında mezun olduğu, öğretmenlerine vefa borçlarını ödemek adına ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.

Buca Ortaokulu'ndan 2010'da mezun olan askeri lise öğrencilerinden Erkut Mutlu ise "Bizler öğretmenlerimizin eseriyiz. Onlara borçluyuz. Oğretmenlerimizle birlikte olmaktan çok mutluyuz" dedi.

Öğretmenlerden Zeynep Öztürk Börek, eski öğrencilerinin kendisini çok duygulandırdığını, iyi bir şekilde yetişerek güzel bir okula yerleştiklerini belirterek "Bizi çok gururlandırdılar. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum" diye konuştu.

Özlem Et ise "Bizlerin amacı vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirmek. Bu amaca ulaştığımızı görmek bizi gururlandırdı" ifadelerini kullandı.

Hava Savunma Yüzbaşı Mehmet Emin Önde, Mahtepe Askeri Lisesi olarak İzmir'de mezun olan öğrencilerinin, öğretmenlerine vefa borçlarını ödemek için Öğretmenler Günü'nde böyle bir faaliyet gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Buca Ortaokulu Müdürü Tekin Arda da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement