24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü

İzmir'de "24 Kasım Öğretmenler Günü" nedeniyle Maltepe Askeri Lisesi öğrencileri komutanlarıyla mezun oldukları Ali Suavi İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

24.11.2015 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de "24 Kasım Öğretmenler Günü" nedeniyle Maltepe Askeri Lisesi öğrencileri komutanlarıyla mezun oldukları Ali Suavi İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Öğretmenler günü nedeniyle Maltepe Askeri Lisesi'nde görevli Hava Savunma Yüzbaşı Mehmet Emin Önde, Öğretmen Üsteğmen Mehmet Ünal ile öğrenciler Furkan Akbulut ve Mehmet Onur Derebağ okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek karanfil takdim etti.

Ali Suavi İlköğretim Okulu'ndan mezun olan askeri lise öğrencileri Akbulut ve Derebağ, öğretmenleriyle hasret gidererek, anılarından bahsetti.

Hava Savunma Yüzbaşı Önde, eğitim camiasının öğretmenler gününü kutlayarak, geçen yıl başlattıkları "Matepe'nin öğretmenine vefa" borcunu hatırlatmak maksadıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ateş gücü ve irfan ordusu olmak üzere ikiye ayrıldığını anlatan Önde, "İrfan ordusunun liderleri öğretmenlerimiz, bizim başarılı olabilmemiz için irfan ordumuzun çok daha başarılı olması gerekiyor bunun da kaynağı sizlersiniz. Şimdiye kadar çok başarılı olduğunuz bundan sonra da desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Okul Müdürü Kasım Orhan ise öğretmenler gününde bu ziyareti çok anlamlı bulduklarını belirterek, mezun olan öğrencilerinin üniforma içerisinde görmenin kendilerini gururlandırdığı söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement