24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü

ANTALYA (AA) – Kumluca İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, geçen nisan ayında vefat eden emekli öğretmen ve gazeteci Ahmet Kutlu'nun mezarını ve evinde de eşini ziyaret etti.

24.11.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA (AA) – Kumluca İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, geçen nisan ayında vefat eden emekli öğretmen ve gazeteci Ahmet Kutlu'nun mezarını ve evinde de eşini ziyaret etti.

Kumluca İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Orhantekin ile öğretmen Cihan Can ve öğrencileri kapıda karşılayan Ahmet Kutlu'nun eşi Perihan Kutlu, göz yaşlarını tutamadı. İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Orhantekin, eğitim hayatıyla ve yaşamıyla insanlara örnek olmuş bir kişi olan Ahmet Kutlu'yu 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde sevgi ve saygıyla andıklarını söyledi.

Ahmet Kutlu'nun ilçenin eğitimine büyük katkı sağlayacağını anlatan Orhantekin, şöyle konuştu:

"Öğretmenimiz ilçenin ilk yerel gazetesini kurmuştur. Birçok sivil toplum örgütünün kuruluşunda öncülük etmiştir. Eğitimle ilgili tüm çalışmalarda ön saflarda yer almıştır. Bu yüzden öğrenci ve öğretmenimle birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, kendisine olan vefa borcumuzu mezarını ziyaret ederek ödemek istedik. Ahmet Kutlu, hocam gönüllerimizde yaşamaya devam edecektir."

Ziyaretten dolayı çok duygulandığını ve mutlu olduğunu ifade eden merhum Ahmet Kutlu'nun eşi Perihan Kutlu da "Böyle bir günde böyle bir ziyaret hiç aklıma gelmezdi. Öğrenciler ve okul müdürümüz beni çok duygulandırdı. Demek ki insan hayatında iyi bir şeyler yaparsa, geride kalanlar bunu unutmuyormuş" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement