24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Güncel

24 Kasım Öğretmenler Günü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Katılımcılardan görünüm Saygı duruşu İstiklal Marşı'ndan görüntüler Konserden görüntü Rektör Prof. Dr.

24.11.2016 17:56

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Katılımcılardan görünüm

Saygı duruşu İstiklal Marşı'ndan görüntüler

Konserden görüntü

Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz konuşması

Sunumlardan ve anmalık verilmesinden görünümler - Burdur

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde (MAKÜ), Öğretmenler Günü dolayısıyla "Bana Çiçek Getirin, Dünyanın Bütün Çiçeklerini Buraya Getirin" isimli konferans düzenlendi.

MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu'nda düzenlenen programda konuşan Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz, 1990 yılında görev yaparken 5 arkadaşı ile bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu hayatını kaybeden, çocukluk arkadaşı Bayram Yeşil öğretmenin ailesinin de salonda olduğunu belirtti.

Korkmaz, "Yeşil, benim hayatımda büyük bir etki bıraktı. Bir gün bir gazete haberinde gördüm, inanamadım, haberi tekrar okudum. Ülkemizin bir öğretmeni olmasının yanı sıra üniversitemizin de bir öğretmeniydi." dedi.

Daha sonra programda, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Tuğçe Öztütüniş ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nihat Karaer konuşma yaptı. Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden Kübra Özen'in okuduğu şiirin ardından öğretmenlerin çektiği kısa video izlendi.

Emekli öğretmen Yılmaz Göçmen tarafından, "Bana Çiçek Getirin, Dünyanın Bütün Çiçeklerini Buraya Getirin" isimli konferans verildi.

Programın sonunda Rektör Korkmaz ve Göçmen, şehit öğretmenlerin yakınlarına çiçek verdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement