24 Temmuz Basın Bayramı - Son Dakika
Güncel

24 Temmuz Basın Bayramı

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

24.07.2016 17:55

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Yurtnaç, mesajında, ülkenin menfaatini gözeten, tarafsız, bağımsız ve doğru habercilik anlayışını benimseyen ve kamuoyunu bilgilendirme görevini ahlaki ilkelerden taviz vermeden yerine getiren basın, demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu belirtti.

Kişisel hak ve hürriyetler başta olmak üzere, meslek ilkelerini gözeterek, doğru ve gerçek haberleri objektif şekilde paylaşmanın, basını daha güvenilir ve güçlü kılacağına dikkat çeken Yurtnaç, şunları kaydetti:

Görevini bu doğrultuda fedakarca, mesai mefhumu gözetmeden gerçekleştiren basın mensuplarımız, özveri ile hareket eden bir topluluktur. Özellikle ülkemizde meydana gelen son olaylarda gerek yerel basınımız gerekse de ulusal basınımız milli iradenin yanındaki kararlı duruşlarıyla, cesur ve fedakarca yaptıkları çalışmalarıyla, milli menfaatlerimize uygun yayınlarıyla, milletimizi doğru bir şekilde bilgilendirerek, demokrasi ve basın tarihimizde asla unutulmayacak bir görevi yerine getirmişlerdir. Bu vesileyle basın kuruluşlarına ve mensuplarına şükranlarımı sunuyor, 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutluyor, görevlerinde kolaylık ve başarılar diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Temmuz Basın Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement