25. Vergi Haftası - Son Dakika
Yerel

25. Vergi Haftası

25. Vergi Haftası

Ünye Vergi Dairesi Müdürü Gökhan Yeneş, 25. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında ziyaretlerde bulundu.

24.02.2014 18:15

Ünye Vergi Dairesi Müdürü Gökhan Yeneş, 25. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında ziyaretlerde bulundu.

Yeneş, beraberinde daire çalışanları ile Kaymakam Mustafa Demir ile Belediye Başkan Vekili İsmail Sarı'yı ziyaret etti.

Kaymakam Demir, verginin devletin olmazsa olmazı olduğunu belirterek, "Dünyada bütün modern devletlerde vergi mecburidir. Devletimizin vatandaşlarına sunmuş olduğu bütün hizmetler vatandaşların vermiş olduğu vergilerden karşılanıyor. Bu vergiler çok değerlidir. Bundan dolayı vergi verenlerin alın terlerinden devletimize ayırdıkları paralar için kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca bunun takibini yapan, tekrar vatandaşlara dönmesini sağlayan memur arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkan Vekili Sarı ise vatandaşların vergi konusunda bilinçlenmesi gerektiğini vurgulayarak, "Vatandaşlarımızın bilinçlenmesi, verginin ne işe yaradığını ve devlet ile vatandaş arasındaki verginin öneminin kavratılması gerekiyor" diye konuştu.

Vergi Dairesi Müdürü Yeneş ise bu sene 2014 yılı tahsilat çalışmalarına ağırlık vereceklerini dile getirerek, "Borçlu mükelleflerimizin haciz işlemleri ile karşı karşıya kalmamaları, zor duruma düşmemeleri için ödemeler için vergi dairemize bekliyoruz. Mevcut mevduat çerçevesinde, mükelleflerimizin borçlarında yapılandırma yetkilerimiz var. 2014 yılı vergilerini ödeyen mükelleflerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerinde bulundu. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 25. Vergi Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement