25. Vergi Haftası - Son Dakika
Yerel

25. Vergi Haftası

Suluova Vergi Dairesi Müdürü Ali Dal ve çalışanları 25. Vergi Haftası nedeni ile Kaymakam Hayati Taşdan'ı ziyaret etti.

25.02.2014 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suluova Vergi Dairesi Müdürü Ali Dal ve çalışanları 25. Vergi Haftası nedeni ile Kaymakam Hayati Taşdan'ı ziyaret etti.

Dal ve Vergi Dairesi çalışanları, Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstü önüne çelenk sunarak, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okundu.

Tebriklerin kabul edilmesinin ardından Kaymakam Taşdan'ı makamında ziyaret eden Dal ve beraberindekiler, Taşdan'a nostaljik  radyo hediye etti.

Kaymakam Taşdan, vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğunu ifade ederek, 25. Vergi Haftasını kutlayıp tüm vergi dairesi personeline başarılı çalışmalar diledi.

Vergi Dairesi Müdürü Ali Dal, hafta dolayısıyla vergi bilinci oluşturma adına bilgilendirmeler yapacaklarını belirterek, "Vergi Haftası kutlamalarının amacı vatandaşlarda vergi bilincini oluşturmaktır. Devletlerin kurumsal harcamalarının esas kaynağını vergiler oluşturmaktadır. Vergi Türkiye ekonomisi için çok gerekli ve çok önemlidir. Devletin sağladığı birçok hizmet vergilerden sağlanıyor" dedi.

Dal, ilçede Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde çeşitli etkinlikler yapılacağını, sıralamaya giren vergi rekortmenlerini ziyaret ederek hediyeler verileceğini ve öğrencilerde vergi bilini oluşturma adına bilgilendirmeler yapılacağını belirtti. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 25. Vergi Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement