27 Yaşındaki Genç Kaplıca'da Boğuldu - Son Dakika
Yerel

27 Yaşındaki Genç Kaplıca'da Boğuldu

27 Yaşındaki Genç Kaplıca\'da Boğuldu

Kayseri’de bir kaplıcaya yüzmek için giden 27 yaşındaki genç, şifa için girdiği kükürtlü havuzda boğularak hayatını kaybetti.

25.07.2016 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de bir kaplıcaya yüzmek için giden 27 yaşındaki genç, şifa için girdiği kükürtlü havuzda boğularak hayatını kaybetti. Olayı duyan gencin yakınları morg önünde sinir krizleri geçirirken, gencin nişanlı olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam Kayseri'nin İncesu ilçesi Saraycık Mahallesi Saraycık Orman Köyü'nde bulunan termal tesislerinde meydana gelen olayda A.Ç. isimli 27 yaşındaki genç, arkadaşı ile birlikte yüzmeye gitti.İddiaya göre, kükürtlü havuza giren A.Ç. bir süre sonra suyun içerisinde görülmedi. Arkadaşı A.Ç.'nin boğulduğunu fark etmesi üzerine, durum tesis personeline bildirildi. Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri A.Ç.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz gencin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. A.Ç.'nin şifa için girdiği kükürtlü havuzda yaklaşık 2 saat kaldığı iddia edildi.

Öte yandan olayı duyan gencin yakınları morg önünde sinir krizleri geçirirken, A.Ç.'nin nişanlı olduğu öğrenildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 27 Yaşındaki Genç Kaplıca'da Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement