29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika
Yerel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Ordu Valisi Balkanlıoğlu: "Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur"

28.10.2014 15:57

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur" dedi.

Vali Balkanlıoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin 91. yıl dönümünü gurur ve kıvançla kutlamakta olduklarını belirtti.

"Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur" diyen Vali Balkanlıoğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Yüce Türk milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti'ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz el birliği ile çalışacak, Atatürk ilke ve devrimlerine her zaman ve her konumda sahip çıkacaktır. Cumhuriyetimizin 91. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürüme azmi ve kararlılığı içindeyiz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve ulusumuzun birliğine her zamankinden çok ehemmiyet vermekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanı için gözünü kırpmadan kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmetle, vatan savunması uğrunda gazilik payesine ulaşmış gazilerimizi de minnetle bir kez daha anıyor. Cumhuriyet Bayramınızı yürekten kutluyorum." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mesut birler: AFYONDA İKEN VALİ İRFAN BALKANLIOĞLU' NUN AMERİKALI FİRMA İLE ÇIKAR İLİŞKİSİ VARDI. AMERİKALI FİRMANIN İSTEĞİNİ ANKARA' YA RESMİ GÖRÜŞ YAZISI DİYE GÖNDERDİ. MAHKEMELERİ KAYBETTİ. VALİYE BİR ŞEY OLMUYOR. GEOMETRİK İZAHI VARDIR. OKYANUS ÖTESİ FİRMA İLE VALİ ÇIKAR İLİŞKİSİNDE. 0 0 Yanıtla

Advertisement