3. Ankara Shopping Fest'te Basın Futbol Turnuvası Kuraları Çekildi - Son Dakika
Güncel

3. Ankara Shopping Fest'te Basın Futbol Turnuvası Kuraları Çekildi

3. Ankara Shopping Fest\'te Basın Futbol Turnuvası Kuraları Çekildi

Ankara Shopping Fest (ASF-Ankara Alışveriş Festivali) kapsamında basın kuruluşlarının katılımıyla düzenlenecek futbol turnuvasının kura çekimi yapıldı.

18.08.2014 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Shopping Fest (ASF-Ankara Alışveriş Festivali) kapsamında basın kuruluşlarının katılımıyla düzenlenecek futbol turnuvasının kura çekimi yapıldı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci'nin katılımıyla yapılan kura çekiminde 38 basın kuruluşu karşılaşmalar için eşleşti.

ATO Yönetim Kurulu üyeleri, ASF İcra Kurulu Başkanı Yüksel Tavşan ve kurul üyelerinin katıldığı kura çekiliş töreninde konuşan ATO Başkanı Salih Bezci, geçen yılki festivalin de futbol turnuvasıyla açıldığını hatırlatarak, "Bu yıl festivali de turnuvayı da üçüncü kez yapıyoruz. İnşallah festival de turnuva da geleneksel hale gelir" dedi. Bezci, turnuvada derece alanlara çeşitli ödüller verileceğini söyledi. Ankara'nın marka değerini artırmak için festival yapmakta kararlı olduklarının altını çizen Bezci, "Hepimiz bu şehirden ekmek yiyoruz. Bu şehirden ekmek yiyen herkes festivale destek olsun" dedi.

ASF İcra Kurulu Başkanı Yüksel Tavşan da, festivalin gerçekte Ankara esnafı için yapıldığını hatırlatarak, "Ankaralılık ruhu içinde hepimiz festivale sahip çıkalım. Festivalimizi uluslararası boyuta taşıyalım" dedi.

-İLK MAÇ ÜNLÜLERDEN-

ASF Basın Futbol Turnuvası'nın üçüncüsü ünlülerin gösteri maçıyla başlayacak. Gazete ve televizyonların Ankara temsilcilerinin karşılaşacağı maça futbol camiasının yakından tanıdığı Tanju Çolak, Mesut Battal, Yılmaz Vural, Serdar Çakman gibi ünlü isimler katılacak. 21 Ağustos Perşembe saat 19.30'da ASKİ Spor Tesisleri'nde oynanacak gösteri maçının ardından saat 21.00'de de turnuva maçları start alacak. Basın Turnuvası eşleşmeleri şöyle oldu:

-"Beyaz Gazete-Akit Gazetesi, Radikal-ATV, KON TV- Akşam Gazetesi, Show TV- Habertürk TV, Kanal A- Beyaz TV, NTV- Milli Gazete, Star TV-İHA, NTV Spor-Ankara Bülteni, A Haber TV-Bugün Gazetesi, Sabah Gazetesi- Kanaltürk, Anadolu Gazetesi-Star Gazetesi, Kanal 7 TV-24 TV, Anayurt-SGK TV, Kanal B-TRT Ankara Radyosu, Zaman Gazetesi-STV, FOX TV-Polis Radyosu, TRT-Habertürk Gazetesi, CHA- Anadolu Ajansı, Haberevet-Milliyet Gazetesi."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel 3. Ankara Shopping Fest'te Basın Futbol Turnuvası Kuraları Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement