3 Boyutlu Tiyatro İstanbul'da Sahne Alıyor - Son Dakika
Güncel

3 Boyutlu Tiyatro İstanbul'da Sahne Alıyor

3 Boyutlu Tiyatro İstanbul\'da Sahne Alıyor

Tiyatro4, Dejan Dukovski'nin 'Boş Şehir' isimli oyununu 27 Kasım'dan itibaren İstanbul'da sahneleyecek. Oyun, sahnedeki 3D Mapping uygulamasıyla da dikkat çekiyor.

20.11.2015 11:23  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tiyatro4, Dejan Dukovski'nin 'Boş Şehir' isimli oyununu İstanbul'da sahneliyor. Şişli Belediyesi'nin desteği ile 27 Kasım Cuma akşamı 20.30'da Şişli Kent Kültür Merkezi'nde İstanbul Prömiyeri yapacak olan oyunda başrollerini Şeref Meselesi ile tanınan Kağan Uluca ve kast İstanbul oyuncularından Serdar Bakioğlu paylaşıyor.

SAHNEDE 3D MAPPING

Derya Efe'nin yönetmenliğini üstlendiği oyun, sahnedeki 3D Mapping uygulamaları ile dikkatleri çekiyor.

Tiyatro4, Dejan Dukovski'nin Barut Fıçısı'nın ardından 'Boş Şehir' isimli oyununu Kasım 2014'ten beri İzmir'de sahneliyor.

PRÖMİYER GECESİNE KATILIM ÜCRETSİZ

Tiyatro4'ün 'Ben Feuerbach' tan sonra İstanbul seyircisiyle buluşacağı ikinci oyunu olan 'Boş Şehir' için yapılacak prömiyer gecesine katılım ücretsiz. (Davetiyeler Şişli Kent Kültür Merkezi'nden temin edilebilir)

SAVAŞA DAİR TRAJİK MİZAH

Dejan Dukovski'nin 2007 yılında kaleme aldığı oyunda bugüne, şehire, savaşa ve kardeşliğe dair çarpıcı, trajik bir mizah kullanılmış. Yıllardır görüşmemiş iki kardeş Gyore ve Gero, yıllar sonra savaş seslerinin altında 'Boş Şehir'de karşılaşıyorlar. Ölümlerine 6 saat kala ayrı tarafların askerleri olarak karşılaşan iki kardeş; konuşulmamış yılları, söylenmemiş kötü sözleri, paylaşılamamış duyguları ve tabiiki sırları ile patlamaya hazır iki bomba olarak karşımıza çıkıyorlar ve hem yeniden bir tanışma hem de bir vedalaşma yaşıyorlar.

Son Dakika Güncel 3 Boyutlu Tiyatro İstanbul'da Sahne Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement