3.sigortacılık Zirvesi"Nin 10 Ocak'ta Afyonkarahisar'da Gerçekleştirilecek - Son Dakika
Yerel

3.sigortacılık Zirvesi"Nin 10 Ocak'ta Afyonkarahisar'da Gerçekleştirilecek

3.sigortacılık Zirvesi"Nin 10 Ocak\'ta Afyonkarahisar\'da Gerçekleştirilecek

Afyon Sigorta Acenteleri Derneği (AFSAD) Başkanı Bekir Özerdem, “3.Sigortacılık Zirvesi”nin 10 Ocak’ta Afyonkarahisar’da gerçekleştirileceğini belirtti.

08.01.2015 14:07

Afyon Sigorta Acenteleri Derneği (AFSAD) Başkanı Bekir Özerdem, "3.Sigortacılık Zirvesi"nin 10 Ocak'ta Afyonkarahisar'da gerçekleştirileceğini belirtti.

Zirve ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan Özerdem zirvenin geniş katılımlı olacağını ve zirvede sigortacılık sektörüne dair birçok sorunun masaya yatırılacağını kaydetti. Özerdem açıklamasına şöyle devam etti:

"Sigortacılık sektöründeki yaşanan tüm gelişmeler hepimizin malumudur.Trafik sigortalarındaki serbest tarifeye geçilmesi, kasko poliçelerinin dört grup altında toplanması, zorunlu deprem poliçelerinde tapu müdürlükleri dışında, elektrik kurumlarının, belediye birimlerinin, doğalgaz abonelik mercilerinin de sorgulaması, sigorta acentelerinin fiziki şartlara uyumu, bankaların sigorta yapma istekleri, hasarlarda yaşanan sıkıntılar ve en önemlisi internet sigortacılığı. Bu günlere kadar mevcut sorunlar arasında özellikle acenteler büyük sıkıntılar çekti. Neden sadece acenteler diye sorulursa eğer, sigortalı ile bire bir muhatap biz olduğumuz için acenteler diyorum. Bu anlamda ülkemizde sigortacılık mesleğine yön veren kurumlarımızı Afyon da misafir ediyoruz. 2015 yılında sektör nereye doğru yol alacak, mevcut sorunlarımız çareleri nelerdir, nasıl çözümler üreteceğiz. Sigorta konusu hakkında vatandaşlarımıza bilinçlendirme için ne gibi yeni öneriler var, konularının tartışılacağı bir toplantımız olacak.Hazine Müsteşar Yardımcısı Ahmet Genç, Sigorta Acenteleri İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Kasap, Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyon Başkanı Murat Büyükçelebi ve federasyonumuza bağlı, ülkemiz genelinde 26 il derneğin katılımı ile AFSAD ev sahipliğinde 3. Sigortacılık Zirvesi 10 Ocak Cumartesi günü gerçekleştireceğiz.Bu toplantımızın sektörümüze, 2015 yılının da ülkemize hayırlar ve güzellikler getirmesi dileklerimle." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 3.sigortacılık Zirvesi'Nin 10 Ocak'ta Afyonkarahisar'da Gerçekleştirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement