30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Artvin'in en yüksek 3400 rakımlı Karçal Dağı'na tırmanacak dağcılara Türk bayrağı teslim etti.

29.08.2015 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Artvin'in en yüksek 3400 rakımlı Karçal Dağı'na tırmanacak dağcılara Türk bayrağı teslim etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Memiş Türk ve beraberindeki dağcıları kabul eden Örnek, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yıl dönümünde farklı bir etkinlik yapmayı düşündüklerini belirterek, "Pazartesi günü ilçemizde ve bölgemizde yaşanan sel ve afetten dolayı bu etkinlik üzerinde yoğunlaşamadık ama yine de size teslim edeceğimiz Türk bayrağımızın, bizim, şehitlerimizin, Cumhuriyetimizi kuran geçmişlerimizin ve gazilerimizin adına orada da dalgalandırılmasını istiyoruz" dedi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Türk ise böyle bir görevi üstlenen dağcıları canı gönülden teşekkür ettiğini ifade ederek, "Gerçekten son zamanlarda böyle bir birlikteliğe ihtiyacımız vardı, sağolsunlar kendileri de bizleri kırmadılar" diye konuştu.

Dağcılar adına konuşan İlçe Emniyet Amirliğinde görevli komiser İsmail Katı, ilk olarak Beyazsu Yaylası'na hareket edeceklerini kaydederek, "Yaklaşık 5 kişilik ekiple zirve yolculuğumuz başlayacak, 4 saatlik tırmanışımız sonunda şanlı bayrağımızı göndere çekeceğiz. Yaklaşık 2,5 saatlik iniş yolculuğumuzla zirve tırmanışını tamamlamış olacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement