30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

EDİRNE (AA) - CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle ordunun yıpratılmasına müsaade edilmeyeceğini belirterek, "Bağımsızlığımızı sağlayan şanlı ordumuz, sonsuza kadar bağımsızlığımızı korumak için canlarını ortaya koymaya devam edecektir.

29.08.2016 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EDİRNE (AA) - CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle ordunun yıpratılmasına müsaade edilmeyeceğini belirterek, "Bağımsızlığımızı sağlayan şanlı ordumuz, sonsuza kadar bağımsızlığımızı korumak için canlarını ortaya koymaya devam edecektir." ifadesini kullandı.

Bircan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 30 Ağustos tarihinin, hürriyet ve bağımsızlığın, Türk milletinin karakteri olduğunun en iyi kanıtı olduğunu belirtti.

Atatürk ve silah arkadaşlarının askeri dehası ile 30 Ağustos'ta kazanılan zaferle çağdaş bir ülkenin inşasına başlandığını dile getiren Bircan, "30 Ağustos zaferi, Sevr hayalindekilerin amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını ortaya koymuştur. 30 Ağustos, ordumuzun destandır, 30 Ağustos Mustafa Kemal'in Atatürk olduğu zaferdir." ifadelerine yer verdi.

Bircan, Türk ordusunun tarihten bugüne daima milletinin hizmetinde olduğunu ve içine sızan, şanlı üniformayı giymeyi hak etmeyenlerin darbe girişimiyle ordunun yıpratılamasına müsaade edilmeyeceğini de dile getirerek, şunları kaydetti:

"İçerisine sızan, sızdırılan şanlı üniformayı taşımayı hak etmeyenlerin darbe girişimi nedeniyle ordumuzu itibarsızlaştırmaya çalışanlar, karşılarında Cumhuriyet Halk Partisi'ni bulacaktır. Ordumuz, Metehan'dan Atatürk'e onurlu tarihinde hep ülkesine ve halkına hizmet etti. Bağımsızlığımızı sağlayan şanlı ordumuz, sonsuza kadar bağımsızlığımızı korumak için canlarını ortaya koymaya devam edecektir.

30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamanın büyük onuru içerisinde, Büyük komutan Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve gönül borcuyla anıyorum. Ulusumuzun gurur kaynağı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına saygılarımı sunuyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement