300 Suriyeli Ülkesine Döndü - Son Dakika
Güncel

300 Suriyeli Ülkesine Döndü

300 Suriyeli Ülkesine Döndü

İç karışıklıktan kaçarak Türkiye'ye gelen 300 Suriyeli, bugün aldıkları özel izinle Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesindeki sınır kapısından ülkelerine döndü.

11.05.2015 10:20  Güncelleme: 10:23

İç karışıklıktan kaçarak Türkiye'ye gelen 300 Suriyeli, bugün aldıkları özel izinle Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'ndeki sınır kapısından ülkelerine döndü.

Suriye'deki çatışmalar nedeniyle evlerini terk ederek Türkiye'ye sığınan 300 Suriyeli, bu sabah, geçen yıl Ocak ayından itibaren geçişlere kapalı olan Akçakale Sınır Kapısı'na geldi. Ülkelerine dönmek isteyen Suriyelilerin talebine Akçakale Kaymakamlığı olumlu yanıt verdi. Alınan özel iznin ardından Suriyeliler, Akçakale Sınır Kapısı'nda işlemlerini yaptırarak ülkelerine gitti.

- Akçakaleşanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 300 Suriyeli Ülkesine Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • feyzullah karadağlı: Ne özel izni gümrükten geçiş için özel izinmı alınmış ya kaymakam beyin kendinden haberi yok yada herşeyden haberi varda sesini cikartmiyor akçakale gümrüğü resmi olarak kapalı ama fiili olarak açık hemde insan ticareti için 24 saat hem artık suriyeye gidip gelmek için gümrüğü kullanmaya gerek yok adamın varsa 100 usd ye git gel sayın kaymakam beyin izin için uğraşları boşa özel izinle gönderdiğiniz o vatandaşlar iki üç gün sonra insan kaçakçılarının özel sınır izni ile tekrar dönecektir bundan emin ölüm 0 0 Yanıtla

Advertisement