32. Geleneksel Satranç Kupaları Şampiyonların Ellerinde Yükseldi - Son Dakika
Yerel

32. Geleneksel Satranç Kupaları Şampiyonların Ellerinde Yükseldi

32. Geleneksel Satranç Kupaları Şampiyonların Ellerinde Yükseldi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 32. Geleneksel Satranç Turnuvası kupaları şampiyonların ellerinde yükseldi.

23.04.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 32. Geleneksel Satranç Turnuvası kupaları şampiyonların ellerinde yükseldi. 4 farklı kategoride 32 sporcunun dereceye girdiği turnuvada, şampiyonlar ödül töreninde haklı gururu ve mutluluğu bir arada yaşadı.

Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci ve dereceye giren sporcular katıldı.

23 Nisan Çocuk bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 32. Geleneksel Satranç Turnuvası ödül töreninde dereceye giren sporculara yönelik bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, satranç branşının Gaziantep'te daha da gelişebilmesi adına çalışmalarının süreceğini belirtti. Özkeçeci, "23 Nisan Spor Şenlikleri Satranç Turnuvasına katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı gönülden kutluyorum. Bu turnuvada Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzle birlikte özellikle satranç branşında faaliyet gösteren resmi lisanslı sporcu sayısının artması, yapılan birçok özel organizasyonda da lisanslı sporcuların yer alması adına bu yıl 2015 yılı okul sporları Satranç turnuvası ile geleneksel Satranç turnuvamızı birleştirdik. Bu uygulama sonunda ortaya çıkan tabloda lisansı sporcu sayısında ciddi bir artış olduğunu tespit ettik. Ümit ediyorum ki bundan sonraki süreçte de özellikle okul sporlarında satranç branş ile ilgilenen lisanslı sporu sayıları artar. Ben bir kez daha dört farklı kategoride yarışarak dereceye giren 32 başarılı sporcu öğrencimizi ve onların değerli antrenör ve velilerini tebrik ediyor, bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Spor Şenlikleri etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 32. Geleneksel Satranç Turnuvasında bayanlar ve erkekler kategorilerinde dereceye giren 32 sporcu ödüllerini Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci'nin elinden aldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 32. Geleneksel Satranç Kupaları Şampiyonların Ellerinde Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement