4 Eylül Mahallesi'ne Yeni Su ve Kanalizasyon Hattı - Son Dakika
Yerel

4 Eylül Mahallesi'ne Yeni Su ve Kanalizasyon Hattı

4 Eylül Mahallesi\'ne Yeni Su ve Kanalizasyon Hattı

Bozüyük’ün daha sağlam bir alt yapıya kavuşturulması amacıyla devam eden çalışmalar kapsamında bir taraftan tamir ve bakım çalışmaları devam ederken bir taraftan da yeni hat döşeme çalışmaları sürüyor.

17.08.2015 17:35

Bozüyük'ün daha sağlam bir alt yapıya kavuşturulması amacıyla devam eden çalışmalar kapsamında bir taraftan tamir ve bakım çalışmaları devam ederken bir taraftan da yeni hat döşeme çalışmaları sürüyor.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın alt yapıya verdiği önem doğrultusunda Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen alt yapı çalışmaları ile ilçenin daha sağlam, uzun yıllar kullanılabilecek sorunsuz bir alt yapıya kavuşturulması hedefleniyor. İlçe genelinde devam eden bakım ve onarım çalışmaları ile birlikte son olarak 4 Eylül Mahallesi 858 ve 857 Sokak'ta yeni temiz su hattı ve kanalizasyon hattı bağlantısı yapıldı. Sokağın alt yapısının tamamlandığı, yaklaşık 200 metre uzunluğunda yapılan yeni hat çalışması kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Ayrıca ekipler tarafından olası yoğun yağışlara hazırlıklı olmak amacıyla ilçe genelindeki yağmur suyu ızgaraları temizleniyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 4 Eylül Mahallesi'ne Yeni Su ve Kanalizasyon Hattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement