4 Yıllık Su Sıkıntısına Hatsu Son Verdi - Son Dakika
Güncel

4 Yıllık Su Sıkıntısına Hatsu Son Verdi

4 Yıllık Su Sıkıntısına Hatsu Son Verdi

HATSU, merkez ilçe Defne'ye bağlı Orhanlı Mahallesi'nde içmesuyu şebekesi eski ve olmayan bölgeler için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü bildirdi.

16.04.2016 16:31  Güncelleme: 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçmesuyu şebekesi yenileme ve onarım çalışmaları kapsamında Orhanlı Mahallesi Tepe mevkiine 90'lık borularla 500 metre yeni içmesuyu şebekesinin döşendiğini aktaran Genel Müdürlük, son 4 yıldır içmesuyu yönünden sıkıntı çeken meskenlere çare olduklarını ve böylelikle vatandaşların temiz suya kavuştuğunu belirtti.

İçmesuyu şebekesindeki sorunların giderilmesi ve vatandaşların rahat yaşaması adına il genelinde şebeke çalışmalarının yapıldığını vurgu yapan İdare, vatandaşların ve muhtarların sesine kulak vererek projelerin hazırlandığını ve hayata geçtiğini aktardı.

Kesintilere neden olan eski şebekelerin de yenilendiğine dikkat çeken HATSU İdaresi, kayıp-kaçak oranlarını minimum seviyeye düşürme adına da müdahalelerin sürdüğünü aktararak, 12 eve yeni abone bağlantısının verildiği çalışmada 1 kepçe ve 8 personelin görev yaptığını açıkladı.

HATSU'nun yürüttüğü çalışmalara yönelik düşüncelerini "HATSU Muhtarın Sesi" mikrofonlarına aktaran Orhanlı Mahalle Muhtarı Cabir Topaloğlu, Orhanlı Mahallesi Tepe mevkiinde daha önce içmesuyu şebekesinin olmadığını ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi kurulduktan sonra Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş ve HATSU Genel Müdürlüğü ekibi bizi içmesuyumuza kavuşturdular. Allah kendilerini başımızdan eksik etmesinler" dedi.

Muhtar Topaloğlu, HATSU ekibine çalışmalardan dolayı teşekkür ederek ve Başkan Savaş'a başarılar dileyerek konuşmasına son verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 4 Yıllık Su Sıkıntısına Hatsu Son Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement