5 Bin Gençle Yüz Yüze Sohbet - Son Dakika
Yerel

5 Bin Gençle Yüz Yüze Sohbet

5 Bin Gençle Yüz Yüze Sohbet

Kepez Belediye Başkanı Başkan Hakan Tütüncü, "Kepez Gençlik Buluşmaları" kapsamında 4 ayda 20 lisede, 5 bine yakın gençle yüz yüze sohbet etti.

08.05.2016 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Başkan Hakan Tütüncü, "Kepez Gençlik Buluşmaları" kapsamında 4 ayda 20 lisede, 5 bine yakın gençle yüz yüze sohbet etti.

Başkan Hakan Tütüncü'nün her yıl gerçekleştirdiği ilçedeki liseleri ziyaret ve gençlerle sohbet etme çalışmasının 2016 dönemi tamamlandı.

"Kepez Gençlik Buluşmaları" adı altında yapılan eğitim çalışması Şubat ayında Kepez Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Toros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretiyle başlamıştı. Başkan Hakan Tütüncü, gençlik buluşmasının bu yılki son ziyaretini ise Baraj Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne yaptı. Tütüncü, 4 ayda 20 okulu ziyaret etti ve 5 bine yakın gençle yüz yüze görüştü ve onların fikirlerini, taleplerini dinledi.

"7 YILDIR BÖYLE ÇALIŞIYORUZ"

Baraj Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde konuşan Tütüncü, "Gençlerin fikirlerini alalım düşüncesiyle bu sohbetleri başlattık. Gençlerin fikirleri, düşünceleri ile zenginleşmek, onların düşüncelerini yönetime yansıtabilmek temel amacımız oldu. 7 yıldır böyle çalışıyoruz. Çocuklar, gençler, kadınlar, engelliler, toplumun çok farklı kesimleriyle çeşitli programlarda bir araya geliyoruz. Modern anlamdaki belediyeciliğe katılımcılığı sağlayarak yerine getirebileceğimizi düşünüyoruz" dedi

"GEREKEN ÇALIŞMALARI YAPTIK"

Belediyecilikte her şeyden önce gençleri önemsediklerinin altını çizen Tütüncü, "Gençler, geleceğin Türkiye'sidir. Bugünün gençlerini iyi yetiştirebilirsek, onları geleceğe iyi taşıyabilirsek ülkemizin yarınları bugünlerinden çok daha aydınlık olacak. O bakımdan elimizden ne geliyorsa gençlere hizmet etme ve onlara daha iyi bir eğitim imkanı sunma noktasında gereken çalışmaları yaptık, yapmaya da devam ediyoruz" diye konuştu.

Gençlik Buluşmaları'na, Kepez Belediye Meclis Üyesi Bahattin Bayraktar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural ve Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 5 Bin Gençle Yüz Yüze Sohbet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement