5 Yaşındaki Ecrin Tunç'tan 12 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika
Güncel

5 Yaşındaki Ecrin Tunç'tan 12 Gündür Haber Alınamıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kayıp Ecrin'in Babası sandalyede, - Harmanlı mahalle muhtarı Necemettin Aktaş ile röportaj - Ecrin 'in dedesi Veysi Tunç ile röportaj - Ecrinin Annesi Nursel Tunç röportaj- Detay görüntüler Midyat'ta 5 yaşındaki çocuktan haber alınamıyor Mardin'in Midyat ilçesinde bakkala gitmek için evden çıkan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'tan 12 gündür haber alınamıyor.

24.06.2015 19:24

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kayıp Ecrin'in Babası sandalyede, - Harmanlı mahalle muhtarı Necemettin Aktaş ile röportaj - Ecrin 'in dedesi Veysi Tunç ile röportaj - Ecrinin Annesi Nursel Tunç röportaj- Detay görüntüler Midyat'ta 5 yaşındaki çocuktan haber alınamıyor Mardin'in Midyat ilçesinde bakkala gitmek için evden çıkan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'tan 12 gündür haber alınamıyor.Edinilen bilgiye göre, Tunç, ailesiyle ziyaret ettiği Harmanlı köyünde kaldıkları evden bakkala gitmek için çıktı.Tunç'tan haber alamayan ailesi durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Jandarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile köy korucuları, Tunç'un bulunması için çalışma yürütüyor.Askeri helikopterin de destek verdiği arama çalışmaları sürüyor. Ekipler, Tunç'un kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

5 Yaşındaki Ecrin Tunç\'tan 12 Gündür Haber Alınamıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 5 Yaşındaki Ecrin Tunç'tan 12 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Kübra: Allah halama sabır versin 7 0 Yanıtla
  • alah yardımcınız olsun: lansaprol0101 2 0 Yanıtla
  • Selma Akinkan: Rabbim kimsenin cigerini yakmasın şu. Mübarek ayın hürmetine. Allahtan hiç bir zaman ümit kesilmez ##lütfen çocuklarımız söz konusu duyarlı olun aileler köy bile olsa bir şey olmaz demeyin Anneler üzülmesin... 0 0 Yanıtla
  • akrabasiyim: Allah yapanların yanına bırakmasın inşallah 0 0 Yanıtla
  • mehmet Can tunç: Amin 0 0 Yanıtla

Advertisement