5 Yıldızlı Otel Konforunda Spor Kompleksi - Son Dakika
Yerel

5 Yıldızlı Otel Konforunda Spor Kompleksi

5 Yıldızlı Otel Konforunda Spor Kompleksi

Talas ilçesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veriyor.

02.09.2014 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talas ilçesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veriyor. Tesis ile ilgili bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü Ali Üstünel, "Talas Spor Kompleksimiz 728'i erkek, 952'si bayan olma üzere toplam hali hazırda bin 680 üyeye hizmet veriyor" dedi.

Talas ilçesinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet verilen Spor Kompleksi kalitesi ile vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. 5 yıldızlı otel konforunda bulunan çeşitli branşlarda eğitimler veriyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü Ali Üstünel, "Büyükşehir Belediyesi olarak Kayserili vatandaşlarımızın yaşantılarında spora daha fazla yer verebilmelerini, gençlerimizin, çocuklarımızın spor sayesinde daha sağlıklı bir yapıya sahip olmalarını sağlamak açısından birçok etkinlik düzenliyoruz. Bunlardan kısaca bahsetmek gerekirse artık yıl boyuna yaydığımız spor etkinliklerimiz 28 ayrı parkımızda her gün ortalama 4 bin hanımefendiye profesyonel eğitmenler ile sabah sporu yaptırıyoruz. Bunun dışında yine spor okulları kapsamında geçtiğimiz yıl 25 branşta 17 bin öğrenciye eğitim vermiştik. Bu sayı bu yıl 28 branşa çıktı. Şuan 3. dönem eğitimler veriliyor. Sezon bitiminde 17 bin rakamının çok üstünde bir rakamla sezonu kapamış olacağız" diye konuştu.

Talas Spor Kompleksi hakkında bilgiler veren Üstünel, "Talas Spor Kompleksimiz yoğun rağbet gören önemli merkezlerimizden birisi. Bu bina 2008 yılında Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşa edilmişti. Biz 2 yıl önce sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki'nin talimatları doğrultusunda tesisi teslim aldık. Çok önemli bir yatırım söz konusu oldu ve tesis bugünkü standartlarına kavuştu. Tesiste bay, bayan yüzme havuzları, fitness salonları, tekvando, judo salonları, kafeterya gibi üniteler mevcut. Gerçekten komplike bir tesis. Bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın yoğun rağbet gösterdiği bir tesis. Talas Spor Kompleksimiz 728'i erkek, 952'si bayan olma üzere toplam hali hazırda bin 680 üyeye hizmet veriyor. Talas Spor Kompleksinde sadece fitness üyeleri değil, spor okulları kapsamında da eğitimlerimiz söz konusu. 7-15 yaş arası öğrenci gruplarımız faklı branşlarda bu tesisimizden hizmet alıyorlar" şeklinde konuştu.

Öğrenci yaş gruplarına da çeşitli etkinlikler düzenlediklerini kaydeden Üstünel, "Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz tam zamanlı spor okulları hizmeti veriyoruz. Bu tam zamanlı spor okulları kapsamında da öğrenciler gün boyu 09.00 ile 16.30 saatleri arasında seçtikleri asli bir branşın yanına öğleden sonra da bir spor branşın eğitimini alıyorlar. Öğleden öncede etkili iletişim ve yabancı dil konularında eğitimlerini alıyorlar. Buda gerçekten son 2 yıldır velilerimizden yoğun rağbet gördüğümüz bir etkinlik oluyor" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 5 Yıldızlı Otel Konforunda Spor Kompleksi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement