50 Bölüm Başarısını Kutladılar! - Son Dakika
Dizi

50 Bölüm Başarısını Kutladılar!

Ekranların fenomen dizisi Medcezir bu akşam 50.bölümü ile ekrana geliyor. Medcezir ekibi, set arasında pasta keserek başarılarını kutladılar.

29.11.2014 11:45

Yayınlandığı ilk günden itibaren hem sosyal medyaya hem de reytinglere damga vuran dizinin her bir karakteri fenomen haline geldi. Medcezir, hayatın içinden hikayesi, kostümleri, müzikleri, başarılı oyuncu kadrosu ve prodüksiyonuyla izleyenlerin gönlüne taht kurdu. İlk sezonundan itibaren üniversiteler ve kurumlar tarafından sayısız ödüle layık görülen dizi, Cuma akşamları milyonları ekran başına topluyor.

HAYRANLARA İMZALI POSTER SÜRPRİZİ!

Muhteşem bir 50.bölümle ekrana gelecek dizi, hayranlarına da büyük bir sürpriz yaşatacak.

İzleyenler, Türkiye'nin ilk ücretsiz dizi aplikasyonu olan "Wahooy"da (akıllı telefon veya tabletlerde kullanılan) düzenlenen yarışmaya katılarak Medcezir'in imzalı ikinci sezon posterini kazanma hakkı yakalayacak.

Yarışmanın detayları www.wahooy.com'da yer alıyor.

50.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Okul balosunda düzenlenen özel dans gecesinin ekrana geleceği bölüm izleyenleri yine büyüleyecek. Soluksuz izlenecek bölümde; büyük dans gecesi Yaman ve Mira'nın ilişkisinde adeta milat olacak.

Ay Yapım imzalı, senaristliğini Ece Yörenç'in yönetmenliğini ise Ali Bilgin'in üstlendiği Medcezir, hafızalardan silinmeyecek yeni bölümüyle 28 Kasım günü saat 20:00'da Star TV'de ekrana gelecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Dizi 50 Bölüm Başarısını Kutladılar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement