52 Ordulular Derneğinden Kaynaşma Kahvaltısı - Son Dakika
Yerel

52 Ordulular Derneğinden Kaynaşma Kahvaltısı

52 Ordulular Derneğinden Kaynaşma Kahvaltısı

Çerkezköy 52 Ordulular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ordulular ve Dernek üyeleri için bir kaynaşma kahvaltısı düzenledi.

30.04.2013 10:51  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Çerkezköy 52 Ordulular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Çerkezköy'de yaşayan Ordulular ve Dernek üyeleri için bir kaynaşma kahvaltısı düzenledi.

Düzenlenen kahvaltıya CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve partilerin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dernek mensupları katıldı.

Dernek Başkanı Metin Yaşar tarafından karşılanan katılımcılar dernek üyeleri ve Ordulularla bir araya geldi.

Çerkezköy'de yaşayan Orduluların yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıda Ordulu hanımların yaptığı, Ordu iline ait birçok yöresel tat sunuldu.

Katılımcıların memnun bir şekilde ayrıldığı kahvaltıda konuşan 52 Ordulular Derneği Başkanı Metin Yaşar, "Üyelerimizin birlik ve beraberliğini sağlamak için bu kahvaltıyı düzenledik." Dedi.

52 Ordulular Derneği olarak 270 üyeleri olduğunu belirten Yaşar,"Bu sayıya henüz onayını yaptırmadığımız üyelerimizi katmıyoruz. Gün geçtikçe büyüyerek Çerkezköy'de Ordululara daha çok hizmet, aktivite getirmek istiyoruz. Bu kahvaltı organizasyonu da bunlardan sadece biridir." İfadelerini kullandı.

Kahvaltının ardından yöresel müzikler eşliğinde horonlar tepilirken, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'de horonda maharetini sergiledi. Kahvaltı organizasyonu dernek üyelerinin ve Orduluların çeşitli eğlencelerinin ardından sona erdi.

30.04.2013 10: 25: 32

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 52 Ordulular Derneğinden Kaynaşma Kahvaltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement