6. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri İlahiler ile Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

6. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri İlahiler ile Sona Erdi

Keçiören Belediyesi’nin “sınırları aşan kardeşlik” duygusuyla gerçekleştirdiği 6’ncı Uluslararası Ramazan Etkinlikleri, sanatçı Arif Şahin’in seslendirdiği ilahiler ile sona erdi.

15.07.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi'nin "sınırları aşan kardeşlik" duygusuyla gerçekleştirdiği 6'ncı Uluslararası Ramazan Etkinlikleri, sanatçı Arif Şahin'in seslendirdiği ilahiler ile sona erdi.

Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'nin son sahne programı olan Arif Şahin ilahi konserini çok sayıda vatandaş izledi. Keçiören'de geleneksel hale gelen Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'nin son gününde sahne almaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Şahin, "Geleneklerimizi yaşatarak böyle güzel programlar düzenleyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür ediyorum. Buraya gelen bütün izleyicilerin de yaklaşmakta olan Ramazan Bayramlarını kutluyorum" dedi.

Sanatçıya bazı ilahilerde semazenler eşlik ederken, izleyiciler de bu görsel zenginliği fotoğraflamak için yarıştılar. Şahin'in konserinde yer verdiği "Annem" ilahisi izleyicilere duygusal anlar yaşatırken, bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.

Kalaba Kent Meydanı'nda düzenlenen konser programında Arif Şahin, 11 yaşındaki yeğeni Mücahit Şahin'in sahneye çıkarak ilahi söyleme hayalini de gerçeğe dönüştürdü. Küçük çocuğun okuduğu "Sordum Sarı Çiçeğe" ilahisi izleyicilerden büyük alkış aldı. Konserin ardından sanatçının "Kokunu Özledim (S.A.V)" adlı albümü bazı izleyicilere hediye edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 6. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri İlahiler ile Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement