7. Kitap Fuarı Çanakkale Öyküleri Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

7. Kitap Fuarı Çanakkale Öyküleri Yarışması Sonuçlandı

7. Kitap Fuarı Çanakkale Öyküleri Yarışması Sonuçlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Valiliğinin düzenlediği Kocaeli 7. Kitap Fuarı Çanakkale Öyküleri Yarışması sonuçlandı.

06.05.2015 10:29  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Valiliği tarafından düzenlenen Kocaeli 7. Kitap Fuarı Çanakkale Öyküleri Yarışması sonuçlandı.

Sabancı Kültür Merkezi'nde toplanan jüri heyeti, yarışmaya gelen 31 eseri değerlendirerek en iyileri seçti. Buna göre birinciliğe 377 puan ile Nida Karasu, ikinciliğe 356 puan ile Irmak Zeynep Erseven, üçüncülüğe ise 350 puan alan Tuğba Kubat ve Merve Özdeğer layık görüldü.

Komisyon Başkanlığı'nı İl Kültür Müdür Yardımcısı Hatice Doğancı'nın üstlendiği jüride ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesini temsilen Basın-Yayın Koordinatörü Alptekin Cevherli, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü temsilen Derince Çenesuyu Ortaokulu Müdür Yrd. İlknur Balıkçı ve Kocaeli Üniversitesi'ni temsilen Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Böl. Öğretim Görevlisi Dr. Gonca Arkon Tekinel görev aldı.

Gençlerin kültür, sanat ve edebiyat bilincinin geliştirilmesi; ülkesine, tarihine ve geleceğine sahip çıkacak nesillerin yetişmesiyle kitap okumasına teşvikin sağlanması amacıyla, Kocaeli Kitap Fuarı kapsamında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından ortaokul ve lise seviyesindeki öğrencilere yönelik olarak "Kocaeli 7. Kitap Fuarı Çanakkale Öyküleri" yarışması düzenlenmişti. Birinciye Tablet bilgisayar, ikinciye fotoğraf makinesi ve üçüncüye mp3 çalar verilecek. Ayrıca dereceye giren bütün çocuklara 20 eserden oluşan kitap seti hediye edilecek. Ödüller 16 Mayıs Cumartesi günü Kocaeli 7. Kitap Fuarı'nın açılışında sahiplerine teslim edilecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 7. Kitap Fuarı Çanakkale Öyküleri Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement