7 Yaşındaki Öğrenciye Okulda Darp İddiası - Son Dakika
Güncel

7 Yaşındaki Öğrenciye Okulda Darp İddiası

7 Yaşındaki Öğrenciye Okulda Darp İddiası

Kırıkkale'de sınıf arkadaşı ile kavga eden 7 yaşındaki öğrencinin şikayet etmek için gittiği öğretmeni tarafından darp edildiği iddia edildi.7 yaşındaki kız öğrencinin beyin kanaması şüphesiyle 4 gündür müşahede altında tutulduğu...

09.12.2013 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de sınıf arkadaşı ile kavga eden 7 yaşındaki öğrencinin şikayet etmek için gittiği öğretmeni tarafından darp edildiği iddia edildi. 7 yaşındaki kız öğrencinin beyin kanaması şüphesiyle 4 gündür müşahede altında tutulduğu bildirildi.

Olay, Kırıkkale Merkez Gürler İlköğretim Okulu'nda yaşandı. İddiaya göre, 7 yaşındaki S.K., sınıf arkadaşıyla kavga etti. Kavganın ardından S.K. olayı öğretmeni B.M'ye bildirdi. Bunun üzerine S.K. öğretmeni tarafından darp edildi. Olayı duyan S.K'nın ailesi, ambulansla minik kızı ilk olarak Kırıkkale Devlet Hastanesine ardından da Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine götürdü. Burada tedavi altına alınan S.K'nın başından aldığı darp nedeniyle beyin kanaması şüphesiyle 4 gündür müşahede altında tutulduğu bildirildi.

Kızı S.K'nın başından ayrılmayan babası Halis K. çocuklar arasında yaşanan kavgadan sonra sınıf öğretmenin olaya kayıtsız kaldığını söyledi. Öğretmen B.M'nin kendilerine yaşanan olayla ilgili olarak bilgi vermek yerine aile hakkında şikayet dilekçesi verdiğini söyleyen Halis K., "Okulda çocuklar kendi aralarında kavga ediyorlar. Kızım öğretmenine arkadaşı tarafından dövüldüğünü söylemek için gidiyor. Öğretmende 'yerine otur' diye kızarak sırtından itekliyor. Kızım arkadaşı ile yaptığı kavga sırasında mı yoksa öğretmenin iteklemesi sonucunda mı kesin olarak bilmiyoruz kafasını bir yere çarpıyor. Okul idaresi bilgi verince biz ambulansla çocuğu hastaneye kaldırdık. Tomografi filmleri çekildi. Kafasınca çatlak tespit edildi. Doktorlar beyin kanaması endişesiyle kızımı 4 gündür gözlem altında tutuyorlar" dedi.

Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan suç duyurusunun ardından olayı öğrenen Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ise, kendilerinde net bir bilginin olmadığını ve soruşturmanın devam ettiğini belirterek, "Elimizde konuya ilişkin net bir bilgi yok. Konuya ilişkin yazı ve belgeler bugün gelecek. Bizde elimize gelen bu bilgiler doğrultusunda ilgili kişilerle görüşme yaparak konuyu inceleyeceğiz. Şu anda bizim için önemli olan çocuğumuzun sağlığıdır. İnşallah sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkar. Konu net değil, öğrencilerin birbirini darp ettiği söyleniyor" şeklinde konuştu. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 7 Yaşındaki Öğrenciye Okulda Darp İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement