75 Gün Önce Kaybolan Kadının Aramasına Yeniden Başlandı - Son Dakika
Spor

75 Gün Önce Kaybolan Kadının Aramasına Yeniden Başlandı

Karabük'te, 75 gün önce ekmek almak için evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 72 yaşındaki Hatice Özkur için yeniden arama çalışmaları başlatıldı.

14.05.2016 15:51

Karabük'te, 75 gün önce ekmek almak için evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 72 yaşındaki Hatice Özkur için yeniden arama çalışmaları başlatıldı.

Yenice ilçesi Şeker Kanyonu'nda toplanan, AFAD Karabük İl Müdürlüğü, İstanbul Mahalle Afet Gönüllüleri ve Karadeniz Ereğli İtfaiye Kurtarma ekiplerinden oluşan 50 kişilik grup, iki çocuk annesi Özkur'un düşme ihtimali bulunduğu Araç ve Filyos çaylarında dalgıç ve kurtarma köpekleri eşliğinde arama çalışması başlattı.

AFAD Karabük Müdürü Gazanfer Erbay, yaptığı açıklamada, yaşlı kadının çocuklarının talepleri üzerine hem karadan hem de dalgıç ekipleriyle çayda arama çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Kent merkezinden Yenice ilçesine kadar olan alanı arayacaklarını belirten Erbay, şöyle konuştu:

"Çocukları, annelerinin suya düşüp düşmediğini bilmek istiyor. En azından ona ait bir eşyanın, bir parçanın bulunmasını istiyor. Vatandaşımızın talebi ve sivil toplum kuruluşlarının önemini göstermek üzere bu aramayı gerçekleştiriyoruz. Bölge engebeli, çayın debisinin çok fazla olması ve görüşün kısıtlı olması nedeniyle aramalar zorlaşıyor. Ne kadar çabuk haber verilirse ve ne kadar çok fazla sayıda bir ekiple arama çalışması yapılırsa bulma şansı o kadar yüksek oluyor."

Karabük'te Yeşil Mahalle, Camialtı Sokak'taki evinden ekmek almak için 29 Şubat Pazartesi günü sabah saatlerinde çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Hatice Özkur'un iki oğlu, polise müracaat etmişti.

Hhem güvenlik güçleri hem de AFAD ekipleri, yaklaşık 20 gün süren aramalarda Özkür'u bulamamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 75 Gün Önce Kaybolan Kadının Aramasına Yeniden Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement