800 'Nezaket Elçisi' Mezun Oldu - Son Dakika
Yerel

800 'Nezaket Elçisi' Mezun Oldu

800 \'Nezaket Elçisi\' Mezun Oldu

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları’nda eğitim gören 800 öğrenci, düzenlenen coşkulu bir törenle mezuniyet heyecanı yaşadı.

23.01.2015 10:21

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları'nda eğitim gören 800 öğrenci, düzenlenen coşkulu bir törenle mezuniyet heyecanı yaşadı. Mezuniyet belgelerini ise Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin verdi.

Türkiye'nin ilk ve tek Nezaket Okulları, Pursaklar Belediyesi bünyesinde geleceğin hanımefendileri ve beyefendilerini yetiştirmeye devam ediyor. Adab-ı muaşeret eğitiminden arkadaş edinmeye, çevre bilincinden hayvan sevgisine, güzel konuşmadan beden temizliğine kadar yoğun ve eğlenceli bir eğitim dönemi geçiren 800 Nezaket elçisi daha mezun oldu. Pursaklar Belediyesi Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet törenine Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin, Nezaket Okulları Müdürü Hazım Öztürk, belediyenin birim müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Bin kişilik salonu tıklım tıklım dolduran veliler de öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, protokol konuşmaları ve eğlencelerle devam etti. Mezuniyet töreninde konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Bugün burada hep birlikte bu mutluluğu yaşıyoruz. Öncelikle bu güzel yavrularımıza teşekkür ediyorum. Emeği geçen öğretmenlerimize, personelimize ve bizlere güvenerek çocuklarını gönderen değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Pursaklar Belediyesi olarak geleceğin nezaket elçilerini yetiştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin ise, geride bırakılan dönemin verimli bir şekilde geçtiğini belirterek, gelecek dönemlerde eğitimlerin aksamadan devam edeceğini söyledi. Protokol konuşmalarının ardından Başkan Çetin ve Başkan Yardımcısı Erçetin, öğrencilere mezuniyet belgelerini verdi.

Belgelerin dağıtılmasının ardından folklor gösterisi sunan ekip, salonu coşturdu. Okunan şiirler, orta oyunu ve tiyatro gösterisi ile minikler doyasıya eğlendi. Yaklaşık iki saat süren programın koordinatörlüğünü yapan Nezaket Okulları Müdürü Hazım Öztürk, "Velilerimize bizlere güvenerek çocuklarını emanet ettikleri için teşekkür ediyoruz. Başkanımız bu proje ile geleceğin nezaket elçilerini yetiştirmemize vesile oldu. Kendileri mezuniyet programını teşrif ederek bizleri onurlandırdı. Tüm öğrenci ve veliler adına Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Nezaket Okulları'nın ikinci dönemi 9 Şubat Pazartesi günü başlayacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 800 'Nezaket Elçisi' Mezun Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement