90 Yaşındaki Öğretmene Vefa Ziyareti - Son Dakika
Güncel

90 Yaşındaki Öğretmene Vefa Ziyareti

90 Yaşındaki Öğretmene Vefa Ziyareti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Köy Enstitüleri’nden mezun, 90 yaşındaki öğretmen İbrahim Türker’i evinde ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Siz her yolda öncümüz oldunuz. Amacımız olan başarıya ulaştık. Bu uğurda da bizlere büyük moral verdiniz” dedi.

24.04.2014 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Köy Enstitüleri'nden mezun, 90 yaşındaki öğretmen İbrahim Türker'i evinde ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Siz her yolda öncümüz oldunuz. Amacımız olan başarıya ulaştık. Bu uğurda da bizlere büyük moral verdiniz" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan'ın anlam ve önemi sebebiyle Beylikdüzü'nde yaşayan Köy Enstitüleri'nden mezun olan 90 yaşındaki emekli öğretmen İbrahim Türker'i evinde ziyaret etti.

Belediye Başkanı İmamoğlu ile öğretmen Türker arasında keyifli bir sohbet gerçekleşti. Beylikdüzü'nde üstün bir başarı gerçekleştiğini söyleyen Türker, Başkan İmamoğlu'nun başarısını tebrik etti. İmamoğlu da teşekkür dileklerini ileterek, "Siz bizim öncümüz oldunuz. Başarıya ulaştığımız bu yolda bizlere moral verdiniz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 90 Yaşındaki Öğretmene Vefa Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement