91'lik Dedenin Duygulandıran İsteği - Son Dakika
Yerel

91'lik Dedenin Duygulandıran İsteği

91\'lik Dedenin Duygulandıran İsteği

Amasya’da yaşayan 91 yaşındaki Yusuf Gökyar, kendisini ziyaret eden Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin’den evinin bahçesine gölgesinde Kur'an-ı Kerim okuyabileceği asmalık istedi.

24.03.2014 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'da yaşayan 91 yaşındaki Yusuf Gökyar, kendisini ziyaret eden Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin'den evinin bahçesine gölgesinde Kur'an-ı Kerim okuyabileceği asmalık istedi.

Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle İhsaniye Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuk sahibi 66 yıllık evli Yusuf-Şaziye Gökyar çiftini ziyaret eden Vali Çomaktekin, gençliğinde çobanlık ve hamallık yaparak geçimini sağladıktan sonra eşiyle aldığı 145'er liralık yaşlılık aylığı ile geçimini sağlayan Gökyar'ın gölgesinde Kuran-ı Kerim okuduğu kuruyan asmasının yerine yenisinin dikimi ve asmalık yapılması için talimat verdi.

39 yaşındayken çocuğunun bir sigara parasına 2 ekmek daha alınabileceği uyarısı üzerine sigarayı bıraktığını anlatıp kendisine 'Paşam' diye hitap eden Yusuf Gökyar'ı dinleyen Çomaktekin, aileye sağlıklı ömürler diledi.

Ziyarete, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamdi Yanık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Duman ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Davulcu da katıldı. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 91'lik Dedenin Duygulandıran İsteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement