A Milli Takım'da Bursasporlu Futbolculardan 1 Gol 1 Asist - Son Dakika
Güncel

A Milli Takım'da Bursasporlu Futbolculardan 1 Gol 1 Asist

A Milli Takım\'da Bursasporlu Futbolculardan 1 Gol 1 Asist

Türkiye A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki dördüncü maçında Kazakistan ile karşılaştı.

17.11.2014 00:48

Türkiye A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki dördüncü maçında Kazakistan ile karşılaştı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan maç 3-1 galibiyetle sona ererken, karşılaşmaya Bursaspor'un alt yapısında yetişen ve yeşil beyazlı formayı giyen başarılı futbolcular Serdar Aziz, Volkan Şen ve Ozan Tufan damgasını vurdu.

3'Ü DE İLK 11'DE FOMA GİYDİ

Karşılaşmaya ilk 11'de sahaya çıkan Bursaspor'un üç yıldızından Volkan Şen 29'uncu dakikasında Burak Yılmaz'ın kaydettiği golde asist, Serdar Aziz ise karşılaşmada 1 gol atarken, genç oyuncu Ozan Tufan da maç boyunca gösterdiği performansla beğeni topladı.

SERDAR A MİLLİ FORMAYA GOLLE BAŞLADI

Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu Serdar Aziz, ilk kez A Milli Takım forması ile Kazakistan karşılaşmasının 83'üncü dakikasında golle buluştu. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Serdar Aziz, "Seyircimiz müthişti. Bize çok iyi destek oldular. Kazanmamız gereken maçtı ve öyle oldu. Bizim için rahat bir maç oldu. Ön direğe keseceğini hissettim oraya koşu yaptım ve vurdum gol oldu" diye konuştu.

JOSUE'DEN TAKIM ARKADAŞLARINA ŞANS DİLEĞİ

Bursaspor'un yıldızı Josue, A Milli Takım'ın Kazakistan maçı öncesinde yeşil beyazlı futbolcular Serdar Aziz, Volkan Şen ve Ozan Tufan'a sosyal paylaşım sitesindeki hesabından televizyondan maçın görüntüsünü paylaşarak başarı diledi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel A Milli Takım'da Bursasporlu Futbolculardan 1 Gol 1 Asist - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement