A Milli Takım'dan Nobel Ödülü Alan Sancar'a İmzalı Forma - Son Dakika
Spor

A Milli Takım'dan Nobel Ödülü Alan Sancar'a İmzalı Forma

Milli Takım teknik heyeti ile oyuncuları, 2015 Nobel Kimya Ödülü'nü kazanan Aziz Sancar'a imzalı forma gönderdi.

07.10.2015 21:37  Güncelleme: 09:23

A Milli Futbol Takımı teknik heyeti ve oyuncuları, İsveç Kraliyet Bilim Akademisi tarafından Nobel Kimya Ödülü'ne layık görülen Türk bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar için milli forma imzaladı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞILDI

Milli takımın sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "A Milli Takım teknik heyeti ile oyuncuları, 2015 Nobel Kimya Ödülü'nü kazanan Aziz Sancar'a imzalı forma gönderiyor" ifadeleri yer aldı. Paylaşımda, kaptan Arda Turan'ın forma imzalarken fotoğrafı da bulundu.

ARDA VE CANER'DEN KUTLAMA

Milli futbolculardan Arda Turan ile Caner Erkin, Prof. Dr. Aziz Sancar'ı, ödül alması nedeniyle kişisel sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajlarla kutladı.

"ÜLKEMİZ İÇİN NE BÜYÜK GURUR"

Kaptan Arda, Sancar ile ilgili, "Ülkemiz için ne büyük bir gurur" mesajını paylaşırken, Caner Erkin de "Bizi gururlandıran Aziz Sancar'a yürek dolusu saygı ve sevgiler. Cumartesi de biz onu gururlandırmak dileğiyle" ifadelerini kullandı.

"BEN TÜRK'ÜM"

Öte yandan İngiliz yayın kuruluşu BBC'nin telefon ettiğini aktaran Sancar, "Bana 'Arap mısınız, kısmen mi Türk'sünüz' diye sorarak saygısızlık yaptılar. BBC'ye söyledim, 'Arapça konuşmuyorum, Kürtçe konuşmuyorum, ben Türküm' dedim. Güneydoğulu olunca bundan kaçamıyorsunuz ama kendimi öyle biliyorum, BBC'ye de söyledim size de öyle söylüyorum" diye konuştu.

A Milli Takım\'dan Nobel Ödülü Alan Sancar\'a İmzalı Forma
Kaynak: AA

Son Dakika Spor A Milli Takım'dan Nobel Ödülü Alan Sancar'a İmzalı Forma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ilginç: sizin o bilim adamından imza almanız lazım milyon dolarda kazansanız basit bir oyun icra ediyorsunuz hepsi bu 12 4 Yanıtla
    Turkoglu: Kiskandinmi. 3 5

Advertisement