Abbas Güçlü'ye Büyük Onur - Son Dakika
Eğitim

Abbas Güçlü'ye Büyük Onur

Abbas Güçlü\'ye Büyük Onur

Abbas Güçlü ile Genç Bakış, bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Antalya Televizyon Ödülleri'nde yılın tartışma programı ödülünü aldı.

29.04.2013 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından bu yıl 4'üncü kez düzenlenen Antalya Televizyon Ödülleri'nin töreni, Mardan Palace Otel'de yapıldı

Engin Hepileri ve Mine Tugay'ın sunuculuğunu üstlendiği gecede konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, bu beraberlikten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Televizyon ve sanat camiasını bir araya getiren 4. Antalya Televizyon Ödülleri'nde, Eğitim Uzmanı, Gazeteci Yazar Abbas Güçlü'nün hazırlayıp sunduğu Abbas Güçlü ile Genç Bakış, yılın tartışma programı seçildi.

"En iyi haber bülteni sunucusu ödülü" Birand anısına verildi

Gecede "Belgesel yapımlar" dalında ödülü "Hayatın Tanığı - Uludere'nin Anneleri" adlı belgesel aldı."En iyi haber bülteni sunucusu" ödülü, merhum haber spikeri Mehmet Ali Birand anısına verildi. Ödüle layık görülen İrfan Değirmenci, 7 yıldır sabah haberlerini sunduğunu belirterek, Birand'dan çok şeyler öğrendiğini anlattı.

Gecede "En iyi haber programı" ödülü "Muhabir" programının, "En iyi tartışma programı" ödülü "Abbas Güçlü ile Genç Bakış"ın oldu. Ödülünü alan Abbas Güçlü, tartışma programlarının daha fazla ilgi görmesini ve daha erken saatlerde yayınlanmasını istedi.

Kaynak: EgitimNerede.com

Son Dakika Eğitim Abbas Güçlü'ye Büyük Onur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement