Obama, Ünlü Şefle Vietnam Lokantasına Gitti; El Sıkışırken Yüzüğünü Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Obama, Ünlü Şefle Vietnam Lokantasına Gitti; El Sıkışırken Yüzüğünü Çıkardı

Obama, Vietnam'da Amerikalı ünlü şef Anthony Bourdain ile küçük bir lokantada bir araya geldi. Lokanta çıkışı Vietnamlılarla el sıkışan Başkan, parmağındaki yüzüğü çıkardı.

24.05.2016 09:45  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Başkanı Barack Obama, resmi ziyarette bulunduğu Vietnam'da Amerikalı ünlü şef ve yazar Anthony Bourdain ile küçük bir lokantada bir araya geldi. Tarihinde önemli bir yere sahip olan Vietnam Savaşı'nda 60.000 kadar askerini kaybeden Amerika Başkanı'nın Vietnam ziyaretinde yaptığı hareket tepki çekti.

ÜNLÜ ŞEF FOTOĞRAFLARI PAYLAŞTI

"No Reservations" adlı programında ziyaret ettiği ülkeleri ve mutfaklarını tanıtan Bourdain, fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'da Obama ile buluşması sırasında çekilen fotoğrafları yayımladı.

Bourdain'in paylaşımı kısa sürece binlerce beğeni ve yorum aldı.


MENÜDE NE VARDI?

Plastik mavi taburelerde oturan Obama ve Bourdain, etli noodle (pirinçten yapılan erişte), salata ve Hanoi birası ısmarladı.

Fotoğrafta masadaki kaselerin, tabakların ve çubukların simetrisi, internet kullanıcılarının büyük ilgisini çekti.


HESABI OBAMA ÖDEDİ

Bourdain, Twitter hesabında da Obama'nın çubukla yemek yemekte usta olduğunu belirterek 6 dolar (yaklaşık 18 lira) tutan hesabı ABD Başkanı'nın ödediğini kaydetti.


VİETNAMLILARIN ELİNİ SIKARKEN PARMAĞINDAKİ YÜZÜĞÜ ÇIKARDI

Obama, lokantadan ayrılırken kendisine sevgi gösterisinde bulunan Vietnamlılar ile el sıkıştı. Obama'nın Vietnamlılar'ı selamlarken yaptığı bir hareket gözlerden kaçmadı. Vatandaşlarla el sıkışan Obama'nın ani bir hamleyle parmağındaki yüzüğü çıkarması dikkat çekti. Obama'nın bu hareketi çalınır korkusuyla yaptığı düşünülüyor.


ÜNLÜ ŞEF İSTANBUL'A DA GELMİŞTİ

New York'taki Brasserie Les Halles restoranının şefi olan Bourdain, çeşitli ülkelere yaptığı ziyaretleri konu alan televizyon programlarıyla tanınıyor. Bourdain, programı çerçevesinde İstanbul'a da gelmiş ve Türk mutfağını tanıtmıştı.

Obama, Ünlü Şefle Vietnam Lokantasına Gitti; El Sıkışırken Yüzüğünü Çıkardı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Obama, Ünlü Şefle Vietnam Lokantasına Gitti; El Sıkışırken Yüzüğünü Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • İşte başkan İşte İnsan...: Dünyanın en zengin devletinin başkanı plastik taburede oturup halkla iç içe korumasız geziyor... İşte adamlar bu yüzden dünyanın en gelişmiş ülkesi... 9 3 Yanıtla
  • EBOB: Koskoca ABD Başkanı ve gerçek dünya lideri, mavi taburede oturuyor, ve yemek yediği lokantaya bi bak vay be , bu iste 5 1 Yanıtla
  • Oner: Tuvalette de yuzugunu cikario mu? Bi zahmet onu da ogrenip haber yapsaniz ...cok merak ediyoruz da... 2 0 Yanıtla
  • HİPNOZA DEVAM: yahu yüzükle el sıkışırken elinizi çok sıkan olursa parmak yaralanıyor başınıza gelmedi mi hiç... 1 0 Yanıtla
  • olayaba bak: bizimkilerde neredeyse ellerini öptürttürecekler .. :-)) 0 0 Yanıtla

Advertisement