WSJ: ABD, Suriyeli Muhaliflere Özel Silah Sağladı - Son Dakika
Dünya

WSJ: ABD, Suriyeli Muhaliflere Özel Silah Sağladı

WSJ: ABD, Suriyeli Muhaliflere Özel Silah Sağladı

Wall Street Journal, ABD ve Suudi Arabistan gizli servislerinin Suriye'nin silahlı muhalefetine özel silah sağladığını iddia etti.

20.04.2014 11:21  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikan Wall Street Journal gazetesi, ABD ve Suudi Arabistan gizli servislerinin Suriye'nin silahlı muhalefetine zırhlı araçlara karşı mücadele için özel silah sağladığını iddia etti.

RUS BASINI DA YAZMIŞTI

Rusya'nın Sesi'ne göre ise birkaç gün önce de Ajans France-Presse, Amerikan yönetimi tarafından ılımlı olarak görülen muhalif grup Hazm Hareketi'nin "Batı'daki kaynaklardan" 20'den fazla mobil tanksavar füze sistemleri aldığını ileri sürmüştü.

SİLAHLARIN KULLANIMI KONUSUNDA ÖZEL EĞİTİM

Ayrıca militanların bu tür silahların kullanımı konusunda özel eğitimden geçtiği belirtildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya WSJ: ABD, Suriyeli Muhaliflere Özel Silah Sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • selami: Silah icat oldu mertlik bozuldu. ABD'li silah şirketleri savaş olmazsa kime satacaklar ölüm makinelerini? Kapitalizmin vahşeti. 13 1 Yanıtla
  • dert: birileri birilerini oldurmek icin silah satiyor.digerleri kasi cikiyor.birileri digerlerinin olumunu seyrediyor.birileri silah satiyor.digerleri oburlerinin olumunu siddetle kiniyor ve digerlerine silah satiyor.insanlar birbirini olduruyor, neden oldurdugunu bile bilmiyor.o onu bu bunu sucluyor.cinayetler boyle birileri birilerini boyledestekleyip ort bas ediyor,ya bunun bir ortasi varmi, kim kimi suclamisti,kim haki idi.ayni dizeler devam edip gidiyor 9 1 Yanıtla

Advertisement