Aboubakar'dan Derbi Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Aboubakar'dan Derbi Açıklaması

Aboubakar\'dan Derbi Açıklaması

Aboubakar'dan derbi açıklamasıGalatasaray maçının hakkını vereceğizBeşiktaş'ın Kamerunlu santraforu Vincent Aboubakar taraftarla buluştu.

21.09.2016 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aboubakar'dan derbi açıklaması

Galatasaray maçının hakkını vereceğiz

Beşiktaş'ın Kamerunlu santraforu Vincent Aboubakar taraftarla buluştu.

Vodafone Arena Kartal Yuvası'nda düzenlenen imza gününde taraftarların aldığı lisanslı ürünleri imzalayan Aboubakar basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray maçının hakkını vereceklerini söyleyen golcü oyuncu, Biz bu maçın öneminin farkındayız.Şu anda maçın hazırlıkları devam ediyor.Taraftarlarımızı mutlu etmek, onları memnun etmek için elimizden geleni yapacağız.Ne kadar önemli olduğunu biliyoruz maçın hakkını vereceğiz dedi.

Galatasaray maçı atmosferinin daha yoğun olacağını belirten Aboubakar, Üzerimde hiç bir baskı yok. Buradaki atmosfer inanın bana daha yoğun. Bazı videolar izledim. Buradaki atmosfer daha sıcak olacak ve her anlamda göreve hazırım diye konuştu.

Aboubakar, Galatasaray maçında görev bekleyip beklemediği ile ilgili soruya ise, Beklemek başka bir şey ben göreve hazırım yanıtını verdi.

Kamerunlu golcü son olarak taraftarların kendisini çok iyi karşıladığını ve onlara layık olmaya çalışacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aboubakar'dan Derbi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement