Açık Gazete Londra'da 10'uncu Kuruluş Yılını Kutladı - Son Dakika
Güncel

Açık Gazete Londra'da 10'uncu Kuruluş Yılını Kutladı

Açık Gazete Londra\'da 10\'uncu Kuruluş Yılını Kutladı

Londra Toplum Merkezinde yapılan geceye STK temsilcilerinin de aralarında bulunduğu 100'e yakın katılım gerçekleştirildi.

15.12.2014 16:34  Güncelleme: 16:42

Londra Toplum Merkezi'nde yapılan geceye STK temsilcilerinin de aralarında bulunduğu 100'e yakın katılım gerçekleştirildi. Gecede Soner Çeki, Tuğba Özcivan ve Ozan Toprak ile Tuna Çoşkun eşliğinde 'Nihavent' üyeleri sahneye çıktı.

Kıbrıs kökenli sanatçı Osman Balıkçıoğlu da skeçleriyle geceye renk kattı.

Açık Gazete Editörü Faruk Eskioğlu gecede yaptığı konuşmada 'Açık Gazete'nin Türkiye medyasındaki olumsuz değişmelere karşı 10 yıl direndiğini söyledi. Eskioğlu, şöyle konuştu:

"Bu günlerde genel geçerli bir laf var: Gazetecilik öldü. Biz halkın gazetecileri var olduğumuz süreçte gazetecilik de var olacaktır. Müziğin felsefesini yapan değerli müzisyenleri Açık Gazete Gecesi'nde toplum üyeleriyle farklı bir eğlence anlayışıyla bir araya getirmeye çalışıyoruz. Ayrıca içimizden birisi olan Osman Balıkçıoğlu da bizimle. Bu yıl da geceye Oakfield Solicitors, Kuzey Londra Toplum Merkezi, Levenes, Ezel Accounting ve Pegasus destek sundu. Mehmet Sümbül arkadaşımız organizasyonda orkestra şefliğini üslendi. Geceye özveriyle destek olan herkese çok teşekkür ediyorum." - Londra

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Açık Gazete Londra'da 10'uncu Kuruluş Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement