Adana Bomba Uzmanı Patlattı, Vatandaş Telefonla Görüntüledi - Son Dakika
Güncel

Adana Bomba Uzmanı Patlattı, Vatandaş Telefonla Görüntüledi

Adana Bomba Uzmanı Patlattı, Vatandaş Telefonla Görüntüledi

Adana'da bir banka şubesi önündeki kaldırım korkuluklara asılan deri çanta, bomba paniği yaşattı.

27.08.2015 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da bir banka şubesi önündeki kaldırım korkuluklara asılan deri çanta, bomba paniği yaşattı. Polis çevredekileri uzaklaştırmakta güçlük çekerken, vatandaşlar çantanın fünyeyle patlatılma anını cep telefonuyla kaydetmeye çalıştı.

Merkez Seyhan İlçesi Dörtyol Kavşağı'ndaki özel bir banka şubesi önündeki korkuluklara asılan siyah renkli deri çantayı gören vatandaşlar, içerisinde bomba olabileceğinden şüphelenerek polisi aradı. Saat 09.00'da yapılan ihbar üzerine sevk edilen polis ekipleri, caddeyi yaya ve araç trafiğine kapattı. Çevredekileri güvenli bölgeye doğru uzaklaştırmak isteyen polis, yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşları ikna etmekte güçlük çekti.

Çağırılan bomba imha uzmanı fünye yerleştirip patlatmaya hazırlandığı sırada cep telefonlarını çıkaran vatandaşlar, patlama anını görüntüledi. İmha edilen deri çantadan çelik su termosu çıktı. Polis daha sonra yolu yaya ve araç trafiğine açtı. Bu kez patlamanın yapıldığı alana gelen meraklı vatandaşlar çöpteki termos kalıntılarının görüntüsünü çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Bomba Uzmanı Patlattı, Vatandaş Telefonla Görüntüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • soner karakuş: Adana da bomba haberinin altında ilgisi olmayan video görüntüleri 0 0 Yanıtla

Advertisement