Adana - Cinayeti Suriyeli Işitme ve Konuşma Engelli Zanlı Itiraf Etmiş - Son Dakika
Güncel

Adana - Cinayeti Suriyeli Işitme ve Konuşma Engelli Zanlı Itiraf Etmiş

Adana - Cinayeti Suriyeli Işitme ve Konuşma Engelli Zanlı Itiraf Etmiş

Cinayeti Suriyeli işitme ve konuşma engelli zanlı itiraf etmişADANA'da kaybolduktan 2 gün sonra 10 kurşunla vurulmuş olarak öldürülüp, atık su kanalında cesedi bulunan Suriyeli 19 yaşındaki Mehmed Sfuk'un katilini işitme ve konuşma engelli Suriyeli 21 yaşındaki Abdulhannan İbrahim'in itiraf...

18.11.2016 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cinayeti Suriyeli işitme ve konuşma engelli zanlı itiraf etmiş

ADANA'da kaybolduktan 2 gün sonra 10 kurşunla vurulmuş olarak öldürülüp, atık su kanalında cesedi bulunan Suriyeli 19 yaşındaki Mehmed Sfuk'un katilini işitme ve konuşma engelli Suriyeli 21 yaşındaki Abdulhannan İbrahim'in itiraf ettiği ortaya çıktı. İşaret dili tercümanı aracılığıyla suçlarını itiraf eden İbrahim ve katil zanlısının da aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

Merkez Yüreğir İlçesi Yelişlbağlar Mahallesi'nde oturan Mehmed Sfuk, 7 Kasım günü evinden çıktı ve bir daha dönmedi. Sfuk'un ağabeyi Ali Sfuk ile ev sahibi Mehmet Toprak, Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis kayıp Suriyeli Sfuk'u bulmak için çalışma yaparken 9 Kasım'da Alihocalı Mahallesi'ndeki atık su kanalında Mehmed Sfuk'un cesedi bulundu. Mehmed Sfuk'un en son ev sahibi Mehmet Toprak, Toprak'ın ağabeyi Ahmet Toprak (40), Ahmet Dağ (26), Suriyeli Abdulhannan İbrahim (21) ile Abdurrahman Keklik (41) ile bir araya geldiğini saptadı. Bu gelişme üzerine 5 şüpheli gözaltına alındı.

İŞİTME VE KONUŞMA ENGELLİ

Zanlılardan 4'ü emniyetteki sorgularında suçlamayı kabul etmedi. İşitme ve konuşma engelli olan Suriyeli Abdulhannan İbrahim için işaret dili tercümanı istendi. Saatler süren sorgu sonrasında Abdulhannan İbrahim cinayeti ayrıntıları ile anlattı. Mehmed Sfuk ile Mehmet Toprak arasında uyuşturucu alış verişinden kaynaklanan para anlaşmazlığı olduğunu söyleyen İbrahim, "Mehmed Sfuk'u konuşmak için çağırdık. Olayın meydana geldiği yere gittik, ikisi arasında tartışma çıktı. Mehmet Toprak silahını çıkartıp peş peşe ateş etti. Öldürdükten sonra da atık su kanalına doğru yuvarladı. Sonra da ayrılıp gittik" diye ifade verdi.

Cinayeti itiraf eden sağır ve dilsiz Abdulhannan İbrahim ile birlikte adliyeye sevk edilen katil zanlısı Mehmet Toprak, Ahmet Toprak, Ahmet Dağ, Abdurrahman Keklik tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana - Cinayeti Suriyeli Işitme ve Konuşma Engelli Zanlı Itiraf Etmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement