Adana'da Görülmemiş Kedi Kurtarma Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Adana'da Görülmemiş Kedi Kurtarma Operasyonu

Adana\'da Görülmemiş Kedi Kurtarma Operasyonu

Adana'da bir ağacın tepesinde mahsur kalan kediyi kurtarmak için merdiveni uzatamayan itfaiyeciler, ağacın dalını iple çekip kırarak kediyi kurtardı.

21.04.2014 18:20  Güncelleme: 18:23

Adana'da bir ağacın tepesinde mahsur kalan kediyi kurtarmak için merdiveni uzatamayan itfaiye ekipleri, ağacın dalını iple çekip kırarak kediyi kurtardı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yamaçlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre yaklaşık 15 metre yüksekliğindeki çam ağacının tepesine çıkan yavru kedi, burada mahsur kaldı.

Mahalle sakinleri tüm çabalarına rağmen kediyi bulunduğu yerden indiremeyince, Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinden yardım istedi. Kedinin çıktığı ağaç, dar bir sokakta olduğu için yüksek merdivenli araçlarından faydalanamayan itfaiye görevlileri, yavru kediyi bulunduğu yerden indirebilmek için yanına tırmanmaya çalıştı. Ancak bunda da başarılı olamayan görevliler, bu kez ağaca ip bağlayıp kedinin bulunduğu üst kısmı, bir evin damına çekmeye çalıştı. Ancak ağacı eğemeyen itfaiyeciler, bu kez, üst dallardan birine bağladıkları ipi, yan sokaktan itfaiye aracı ile çekmeye başladı. Ancak bir türlü eğilmeyen ağacın üst kısmı kırılınca yavru kedi, 10 metre yüksekten itfaiyecilerin bulunduğu dama düştü. İtfaiye ekipleri düşen ve hafif sıyrıklar oluşan kediyi alarak veterinere götürdü. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Görülmemiş Kedi Kurtarma Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement