Adana'da Öğretmen ve İdarecilere Mesleki Gelişim Semineri - Son Dakika
Yerel

Adana'da Öğretmen ve İdarecilere Mesleki Gelişim Semineri

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip ortaokullarında görev yapan öğretmen ve idarecilere mesleki gelişim semineri verildi.

16.06.2015 15:01

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip ortaokullarında görev yapan öğretmen ve idarecilere mesleki gelişim semineri verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi'ndeki seminerin açılışına Vali Mustafa Büyük, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ile Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip ortaokullarında görev yapan öğretmen, idareci ve akademisyenler katıldı.

Vali Büyük, seminerde, mesleki gelişim seminerlerinin eğitim kurumlarında görevli yönetici ve öğretmenlere büyük yararlar sağladığını ifade etti.

Büyük, amacına ulaşması temennisinde bulunduğu seminerin düzenlenmesinde emeği geçenlere, katılımcılara ve konuşmacılara teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar da Adana'daki imam hatip liseleri ve ortaokulları ile inşaatları devam eden okullar hakkında bilgi verdi.

Akpınar, Adana'da 19 Anadolu imam hatip lisesi, 32 imam hatip ortaokulu bulunduğunu belirterek, Yüreğir ilçesinde yapımı süren 28 derslikli imam hatip ortaokulunun kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.

Seminerde Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, " Türkiye'de Din Eğitimi ve İmam Hatip Liseleri", Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Prof. Dr. Asım Yapıcı "Eğitimin Güncel Meseleleri (Küreselleşme, Teknoloji, İnternet, Sosyal Medya Bağlamında)" konulu sunum yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana'da Öğretmen ve İdarecilere Mesleki Gelişim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement