Adana'da Oryantiring 2.kademe Antrenör Kursu Açılacak - Son Dakika
Yerel

Adana'da Oryantiring 2.kademe Antrenör Kursu Açılacak

Oryantiring Federasyonu Adana İl Temsilcisi Harun Uz, kentte antrenör açığını gidermek için “Oryantiring 2. Kademe Antrenör Kursu” açılacağını söyledi.

01.02.2016 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oryantiring Federasyonu Adana İl Temsilcisi Harun Uz, kentte antrenör açığını gidermek için "Oryantiring 2. Kademe Antrenör Kursu" açılacağını söyledi.

Uz, antrenör kursunun 1-16 Şubat tarihleri arasında Menderes Spor Salonu bünyesinde bulunan toplantı odasında gerçekleştirileceğini, teknik taktik, antrenman bilgisi kurslarına eğitmen olarak Prof. Dr. Emine Kızılkanat, Doç. Dr. Dilek Sevimli, Doç. Dr. Pervin Bilir, Yrd. Doç. Dr. Selcen Korkmaz Eryılmaz, Yrd. Doç. Dr. Gonca İnce, Yrd. Doç. Dr. Cenap Türkeri, Öğretim Görevlisi Dr. Eren Uluöz, Mehmet Vurat 'ın yöneteceğini, spor dalı teknik taktik konularını ise Mehmet Güllü ile Kadir Yıldız'ın uygulamalı olarak ders vereceğini kaydetti.

Oryantiring branşına son yıllarda büyük ilgi gösterildiğini ifade eden Uz konuşmasının söyle sürdürdü:

"Kazanacağımız yeni antrenörler Oryantiring sporunun gelişmesini sağlayacağız. Kursun açılmasını sağlayan Oryantiring Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu ile kurs yöneticilerine, bizlere tesis, malzeme ve her konuda desteğini esirgemeyen Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdür Prof. Dr. Sadi Kurdak ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak teşekkür ederiz." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'da Oryantiring 2.kademe Antrenör Kursu Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement